Fortsätt till huvudinnehåll

Huawei Hionor V8 visas på TENAA - visar 3 olika modeller av mobilen

För några dagar sedan så började Huawei att skylta med att man kommer att släppa en ny telefon. Det tog inte lång tid innan den kinesiska sidan fått fram de påstådda bilderna samt specifikationerna för enheten.

Först och främst så säger TENAA att Huawei kommer att satsa på tre varianter av telefonen. En värstingversion och en budgetmodell.
Telefonen som syns på bilden liknar Huaweis tidigare med ett metallchassi, men även att den har dubbla kameror på baksidan. Något som dock skiljer mobilen på bilden mot tidigare Huawei- modeller är att den ser ut att komma i färgvalet rosa om så önskas.

Specifikationsmässigt nämns att de två värstingarna ska ha en 5,7" Full HD - skärm, ett åttakärnigt chipp (8x 2,3 GHz) med 4 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, en 12 MP-kamera på baksidan samt en främre 8 MP-kamera, fingeravtrycksläsare placerad på baksidan samt även ett inbyggt 3400 mAh - batteri.  

Den bästa av dessa tre modeller ska istället erbjuda en 5,7" Quad HD- skärm istället för Full HD, samma chip men 2,5 GHz istället för 2,3 GHz samt 64 GB lagring istället för 32 GB, allt annat sägs bli identiskt med ovannämnda modeller.

Det sägs också att man ska kunna välja telefonerna i färgerna guld, silver samt rosa guld. Huawei offentliggör V8 på ett event den 10e maj.

Bilden är lånad av GSMArena.com
Källa 

Kommentarer