Fortsätt till huvudinnehåll

LG G5 dyker upp hos svenska återförsäljare

LG G5 har gått att förhandsbokat sedan den 18e mars och om man la en förhandsbokning så fick man med en LG Cam Plus (erbjudanden gäller fortfarande). Sedan dess sa LG första att man skulle lansera G5an till den 8 april. Men sedan blev detta datum flyttat till den 15e april. Då tänkte nog många (inklusive oss själva) att det inte skulle bli någon mer försening. Men LG sköt upp lanseringen än en gång till den 29e april.

Nu har enheten äntligen börjat titta fram i de svenska butikshyllorna hos bland annat Webhallen och Netonnet. Vissa kunder har till och med fått hem sina exemplar med tillhörande Cam Plus. Telefonen finns nu alltså att tillgå i både färgen titan samt guld.

Vi misstänker att det tagit såhär pass lång tid för att få fram LG G5 till Norden då den blev mer populär än vad man trodde i Asien och USA. Men det vi tror är den största anledningen till att den blivit försenad är att man skickade ut ovanligt många måndagsexemplar av G5 i både USA.

Hi-Fi dack:en som LG lanserade med G5an lyser dock fortfarande i sin frånvaro. Vi hoppas att även den kommer att finnas i butik till den 29e april.

Om ett antal veckor så kommer vi få chansen att hårdtesta LG G5. Se fram emot ett stort test av telefonen, men även en unboxing-video samt separata tester om till exempel vidvinkelkameran i telefonen, vi kommer med andra ord skriva om varenda detalj på telefonen.


Bilden är lånad av Swedroid.se
Källa

Kommentarer