Fortsätt till huvudinnehåll

Lenovo presenterar ZUK Z2 - har ett stort batteri

Lenovo har under dagen introducerat syskonet till nylanserade Z2 Pro. Denna gång har man bara valt namnet Z2, och precis som man hör på namnet så är Z2 en lättare version på Z2 Pro.

Man har inte ansträngt sig för att få till en lika "cool" design som man har fått till i Z2 Pro. Istället för den infinty design som man fått till i Z2 Pro har man istället satsat på en 2,5 D design i Z2. Baksidan skyddas av en glasskiva, medan framsidan likaså skyddas av en glasskiva. Skärmen är 5 tum stor och har Full HD - upplösning.

Insidan av telefonen består av en Snapdragon 820 processor med 4 GB RAM, att jämföra med Z2 Pro som har samma chip men 8 GB RAM istället för 4. Övrig hårdvara inkluderar ett maffigt 3500 mAh batteri med Quick Charge 3.0 samt stöd för trådlös laddning, en fingeravtrycksläsare, 64 GB inbyggt minne med minneskortsplats, en USB Type - C kontakt samt Android 6.0.1 från start.

Den bakre kameran erbjuder 13 megapixlar med ett bländaravtal på f.2.2, medan den främre kameran istället har en upplösning på 8 megapixlar.

Vi ser otroligt positivt på att Lenovo satsar på en mobil som erbjuder mycket hårdvara i en mindre förpackning än sina konkurrenter, låt fler mindre telefoner med superprestanda komma!

Telefonen kommer i färgerna svart och vitt till ett pris på motsvarande 2275 svenska kronor, däremot så kommer telefonen inte säljas i Sverige (naturligtvis).

Bilden är lånad av Swedroid.se
 Källa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi Mix 2. Många har nog frågat sig hur Xiaomis nya telefon kommer att se ut. Här har ni svaret!
Av bilden nedan att döma kommer telefonen få grymt mycket skärmyta på framsidan, största skärmytan jag någonsin sett i en smartphone. Det ser fortfarande ut som att Mix 2 kommer få lite bezel, men inte alls mycket. Det ser dessutom ut som att Xiaomi valt att "gömma" telefonhögtalaren bakom skärmen.

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

OnePlus kommer inom en snar framtid offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har samtliga huvudspecifikationer läckt ut via en butik. Dessutom avslöjas priset! 

Det står nu klart att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda varianter kommer med 6 GB RAM. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 8 megapixlar.

Det nämns också att telefonen kommer få en främre fingeravtrycksläsare och Dash Charge 2.0. Telefonen kommer kosta 449 dollar, något som motsvarar drygt 4000 kronor just nu.


Källa

Moto presenterar G5S och G5S Plus

Moto har under tisdagen presenterat två nya uppföljare till Moto G5 och G5 Plus. Uppföljarna kallas för Moto G5S och G5S Plus och erbjuder bland annat konstruktioner i aluminium.
Om vi börjar med Moto G5S har den här mobilen utrustats med en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi en Octa-Core processor från Qualcomm som tickar på i 1,4 GHz. Här finner vi också 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel medans den främre fått en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi ett 3000 mAh batteri och en främre fingeravtrycksläsare. G5S har fått en konstruktion som ska kunna tåla regn.
Om vi istället tar en titt på Moto G5S Plus så handlar det mycket om telefonens dubbla 13 MP-kameror som kan fotografera i svartvitt. Det innebär att ena sensorn är en färgsensor medans den andra sensorn är av monokrom-typ. G5S Plus har också fått en något uppgraderad 8 MP-kamera på framsidan som dessutom utrustats med en LED-blixt. Moto h…