Fortsätt till huvudinnehåll

Asus presenterar Zenfone 3 Laser ochZenFone 3 Max

Asus har under gårdagen expanderat deras ZenFone 3-serie telefoner med en kameratelefon och en telefon med stort batteri. ZenFone 3 - serien består nu alltså av 5 stycken telefoner sammanlagt.
Om vi börjar med det gigantiska batteriet på 4100 mAh, ZenFone 3 Max, har telefonen en 5,2 tum stor skärm med en IPS-panel, upplösningen på skärmen är dock fortfarande oklar.

Vidare har telefonen en quad-core processor med 3 GB RAM, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, 32 GB inbyggt minne och Android 6.0 från start.

Om vi istället tar oss en titt på ZenFone 3 Laser, så har telefonen, precis som namnet antyder, en riktigt snabb autofokus. Mobilen har alltså temat inriktat mot kamera, då den också har en IMX214 sensor från Sony tillsammans med en färgsensor. Upplösningen ligger på 13 megapixlar. Vidare "basspecifikationer" bekräftar en 5,5 tums skärm med Full HD - upplösning, 4 GB RAM, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, en metallkonstruktion som är 7,9 mm tunn och Android 6.0 från start.

Priset på ZenFone 3 Max kommer hamna på motsvarande 1700 kronor, medan ZenFone 3 Laser istället kommer ligga på 2300 motsvarande svenska kronor. Vi har ännu inga uppgifter om att telefonerna kommer lanseras i Sverige.
Bilderna är lånade av GSMArena.com

 

Källa

Kommentarer