Fortsätt till huvudinnehåll

LG presenterar budgetmobilerna X5 och X Skin

LG har under gårdagen presenterar budgetmobilerna X5 och X Skin - två telefoner som i dagsläget ser ut att släppas runt om i Asien.

Om vi börjar med LG X Skinn så erbjuder mobilen en 5 tum stor skärm, en quad-core processor på
1,3 GHz med 1,5 GB RAM, ett 2100 mAh batteri, en 8 MP - kamera och Android 6.0 förinstallerat. Det speciella med telefonen är dock dess tunna profil, då den väger 122 gram och är 6.9 mm tunn.

Om vi istället tar en titt på LG X5 så erbjuder den något kraftfullare hårdvara i form av en 5,5" skärm med 720p upplösning, samma processor som i X Skinn fast 2 GB RAM, 16 GB inbyggt minne med minneskortsplats, ett 2800 mAh batteri, en bakre 13 MP kamera och en främre 5 MP kamera. Telefonen kör Android 6.0 från start.

Priset på X Skinn beräknas till motsvarande 1706 kronor, medan X5 istället får ett beräknat pris på motsvarande 1705 kronor.
LG X Skinn
LG X5, bilderna är lånade av GSMArena.com


  

Källa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Krönika: varför släpper Apple tre nya smartphones i år?

I tisdags presenterade Apple tre nya mobiltelefoner - iPhone 8, 8 Plus och X. En supermodern smartphone och två andra med bezels som Androidtelefoner från typ 2014. Så den stora frågan är: varför? 

iPhone X är supercool på alla sätt och vis, superprestanda, en riktigt häftig design och två riktigt bra huvudkameror tror jag kommer ta den här modellen långt. Men samtidigt verkar det inte som att Apple kan hoppa i nya kläder. Självklart presenterade man iPhone 8 och 8 Plus på eventet, två telefoner som är nästintill identiska sina föregångare - både på ut- och insidan. Två telefoner som börjas säljas nästa fredag och som från och med idag fortfarande går att få tag på.

Vilka kommer egentligen skaffa iPhone 8 eller 8 Plus när iPhone X har större skärm än iPhone 8 Plus men i samma storlek som iPhone 8? Det tror inte jag är många då de allra flesta bespetsat sig på att införskaffa en iPhone X. Det Apple antagligen inte har tänkt på är att det kommer bli enormt många som kommer vilja köpa en…

iPhone Edition läcker ut på video - jag listar alla specifikationer

Apple kommer om bara några timmar offentliggöra tre nya iPhones, iPhone 8, 8 Plus och Edition. Nu ser det ut som att den dyraste av dom tre, iPhone Edition, läckt ut i en nio sekunder lång video. 

Det är sedan tidigare klart att telefonen utrustats med en 5,8 tumsskärm (Full HD-upplösning) tillsammans med en OLED-panel. Under huven kommer vi hitta processorn A11 tillsammans med 3 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla 12 MP-sensorer och på framsidan finns en 7 MP-sensor tillsammans med en iris-scanner.

I övrigt kommer iPhone Edition få trådlös laddning, IP68-klassning och iOS 11 direkt från start.


Huawei jobbar på mobil med dubbla kameror på fram- och baksidan

Huawei kommer den 16e oktober hålla ett event där företaget förväntas visa upp Mate 10 och Mate 10 Pro. Nu framkommer uppgifter om att tillverkaren kan bli den första att släppa en telefon med fyra kameror. 

Modellen, med kodnamnet "Rhone" sägs få två kameror på baksidan och två på framsidan. Det är oklart hur dessa fungerar, men med lite tur kommer "Rhone" få vidvinkelkameror på båda sidor. Telefonen förväntas också få processorn Kirin 659 och ett 3240 mAh batteri. Det är oklart när Huawei kommer offentliggöra telefonen, men med lite tur presenteras den på samma event som Huawei Mate 10 och Mate 10 Pro.Källa