Fortsätt till huvudinnehåll

Nya bilder läcker ut på Galaxy Note 7 - Telefonen kommer ha USB Type - C (rykte)

Alldeles nyss rapporterade vi om en bild som med största sannolikhet föreställer Galaxy Note 7. Det tog inte långa stunden innan det är dags igen, denna gång får man se undersidan på den nya Note 7, en nyhet som Mobilanyheter är först ut med av de svenska tidningarna.

På bilden nedan får man alltså se hur Galaxy Note 7 kommer se ut på undersidan. Kontakter som syns är en mikrofon, en högtalare, men framförallt en USB Type - C kontakt. Samsung tänker dom också ta steget över till framtiden! Men vi får inte heller glömma bort att prylen som gör telefonen till just en Note, S-Pen också har sitt hölje bredvid högtalare.

Att Note 7 kommer ha en USB Type - C kontakt ställer till det på flera sätt. Till exempel så kommer nuvarande VR - headsets inte stödja telefonen, vilket betyder att kunder får köpa ett nytt VR headset från tillverkaren om nu Samsung bestämmer sig för att tillverka en ny för just Galaxy Note 7.

Vi tror också att kontakten kan ställa till problem om telefonen ska bli vattentät, då ingen telefon som har USB Type - C i dagens läge är vattentät.
Bilden är lånad av GSMArena.com
Källa
 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Krönika: varför släpper Apple tre nya smartphones i år?

I tisdags presenterade Apple tre nya mobiltelefoner - iPhone 8, 8 Plus och X. En supermodern smartphone och två andra med bezels som Androidtelefoner från typ 2014. Så den stora frågan är: varför? 

iPhone X är supercool på alla sätt och vis, superprestanda, en riktigt häftig design och två riktigt bra huvudkameror tror jag kommer ta den här modellen långt. Men samtidigt verkar det inte som att Apple kan hoppa i nya kläder. Självklart presenterade man iPhone 8 och 8 Plus på eventet, två telefoner som är nästintill identiska sina föregångare - både på ut- och insidan. Två telefoner som börjas säljas nästa fredag och som från och med idag fortfarande går att få tag på.

Vilka kommer egentligen skaffa iPhone 8 eller 8 Plus när iPhone X har större skärm än iPhone 8 Plus men i samma storlek som iPhone 8? Det tror inte jag är många då de allra flesta bespetsat sig på att införskaffa en iPhone X. Det Apple antagligen inte har tänkt på är att det kommer bli enormt många som kommer vilja köpa en…

iPhone Edition läcker ut på video - jag listar alla specifikationer

Apple kommer om bara några timmar offentliggöra tre nya iPhones, iPhone 8, 8 Plus och Edition. Nu ser det ut som att den dyraste av dom tre, iPhone Edition, läckt ut i en nio sekunder lång video. 

Det är sedan tidigare klart att telefonen utrustats med en 5,8 tumsskärm (Full HD-upplösning) tillsammans med en OLED-panel. Under huven kommer vi hitta processorn A11 tillsammans med 3 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla 12 MP-sensorer och på framsidan finns en 7 MP-sensor tillsammans med en iris-scanner.

I övrigt kommer iPhone Edition få trådlös laddning, IP68-klassning och iOS 11 direkt från start.


Huawei jobbar på mobil med dubbla kameror på fram- och baksidan

Huawei kommer den 16e oktober hålla ett event där företaget förväntas visa upp Mate 10 och Mate 10 Pro. Nu framkommer uppgifter om att tillverkaren kan bli den första att släppa en telefon med fyra kameror. 

Modellen, med kodnamnet "Rhone" sägs få två kameror på baksidan och två på framsidan. Det är oklart hur dessa fungerar, men med lite tur kommer "Rhone" få vidvinkelkameror på båda sidor. Telefonen förväntas också få processorn Kirin 659 och ett 3240 mAh batteri. Det är oklart när Huawei kommer offentliggöra telefonen, men med lite tur presenteras den på samma event som Huawei Mate 10 och Mate 10 Pro.Källa