Fortsätt till huvudinnehåll

Så skulle Samsung Galaxy Note 7 vara den perfekta telefonen enligt oss!

Om man ska tro alla rykten så kommer Samsung presentera Galaxy Note 7 under ett event den 2a augusti. Tillhörande detta datum har det i vanlig ordning ankommit ett antal rykten på vad telefonen kan komma att erbjuda.

Men utöver dessa rykten har vi i denna text skrivit ner våra önskemål på hur Galaxy Note 7 kan komma att bli en drömtelefon, så Samsung, snälla läs denna text och ta åt er!

Först och främst önskar vi att Galaxy Note 7 kan komma att få en större skärm än nuvarande Galaxy Note 5. Vårat önskemål skulle ligga på 5,9 tum. Detta då Galaxy S7 Edge har en 5,5 tum stor skärm, och om Samsung skulle följa traditionell Note- tradition så får Note 7 en 5,7" skärm, vilket i vår mening skulle vara ett för litet hopp mot Galaxy S7 Edge.

Processorn kommer med största sannolikhet vara samma som i Galaxy S7, det vill säga Samsungs egna Exynos 8890 chip. Galaxy S7 har å andra sidan 4 GB RAM, men vi vill se mer RAM i Galaxy Note 7, gärna 6 GB RAM då det är en Note telefon som ska hantera maxad prestanda med den medföljande S - pennan.

Kameran är något vi tror och hoppas Samsung överför från Galaxy S7 till den nya Note 7. Samsung Galaxy S7 har enligt oss den bästa mobilkameran idag, både när det kommer till filmning och fotografering. S7ans kamera är helt enkelt briljant, men något vi också skulle önska kunde förbättras är bländaravtalet, det är redan riktigt lågt i Galaxy S7, så det kan dock bli svårt att få ner ännu mer.

Vi hoppas också att man ska kunna göra ännu mer från Note 7ans S-Pen mot för föregående år, vilket vi tror att man också kommer kunna göra.

I övrigt önskar vi att se en förvuxen Galaxy S7 i andra specifikationer och funktioner, förutom att Samsung måste sätta tillbaka IR - sändaren på telefonen, Galaxy Note 7 kommer bli en riktig medieenhet, så det skulle förvåna oss om man inte hittar någon IR - sändare.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Kommentarer