Fortsätt till huvudinnehåll

LeEco lanserar Cool 1 Dual med dubbla 13 MP kameror

LeEco har under gårdagen lanserat sitt nya flaggskepp Cool 1 Dual som blivit utrustad med dubbla kameror på baksidan. Telefonen bygger på en 5,5 tum stor skärm med Full HD- upplösning med en IPS panel. Vidare har telefonen fått en Snapdragon 652 processor med antingen 3 eller 4 GB RAM, beroende på om man väljer modellen med 32 GB inbyggt minne, eller modellen med 64 GB inbyggt minne.

Telefonen är konstruerad i ett stycke metall, även kallat för unibody. På baksidan sitter också, utöver de dubbla kamerorna, en fingeravtrycksläsare.
Telefonen erbjuder ett väl tilltaget batteri på 4060 mAh också.

Det största med Cool 1 Dual är dock dess bakre kameror. En kamera tar vanliga färgbilder, medan den andra kameran tar bilder i svartvitt, typ som i Huawei P9 och P9 Plus. LeEco säger att bilderna kommer bli väldigt klara när man tar en bild med telefonen, men med vilken telefon man jämför med är oklart. På framsidan sitter istället en 8 MP kamera.

Priset kommer landa på motsvarande 1400 svenska kronor för 3/32 GB varianten och 2160 svenska kronor för modellen med 4/64 GB minne när telefonerna lanseras den 26e augusti i Kina.

Bilden är lånad av GSMArena.com
 Källa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi Mix 2. Många har nog frågat sig hur Xiaomis nya telefon kommer att se ut. Här har ni svaret!
Av bilden nedan att döma kommer telefonen få grymt mycket skärmyta på framsidan, största skärmytan jag någonsin sett i en smartphone. Det ser fortfarande ut som att Mix 2 kommer få lite bezel, men inte alls mycket. Det ser dessutom ut som att Xiaomi valt att "gömma" telefonhögtalaren bakom skärmen.

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

OnePlus kommer inom en snar framtid offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har samtliga huvudspecifikationer läckt ut via en butik. Dessutom avslöjas priset! 

Det står nu klart att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda varianter kommer med 6 GB RAM. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 8 megapixlar.

Det nämns också att telefonen kommer få en främre fingeravtrycksläsare och Dash Charge 2.0. Telefonen kommer kosta 449 dollar, något som motsvarar drygt 4000 kronor just nu.


Källa

Moto presenterar G5S och G5S Plus

Moto har under tisdagen presenterat två nya uppföljare till Moto G5 och G5 Plus. Uppföljarna kallas för Moto G5S och G5S Plus och erbjuder bland annat konstruktioner i aluminium.
Om vi börjar med Moto G5S har den här mobilen utrustats med en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi en Octa-Core processor från Qualcomm som tickar på i 1,4 GHz. Här finner vi också 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel medans den främre fått en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi ett 3000 mAh batteri och en främre fingeravtrycksläsare. G5S har fått en konstruktion som ska kunna tåla regn.
Om vi istället tar en titt på Moto G5S Plus så handlar det mycket om telefonens dubbla 13 MP-kameror som kan fotografera i svartvitt. Det innebär att ena sensorn är en färgsensor medans den andra sensorn är av monokrom-typ. G5S Plus har också fått en något uppgraderad 8 MP-kamera på framsidan som dessutom utrustats med en LED-blixt. Moto h…