Fortsätt till huvudinnehåll

Så blir LG V20

Vi börjar närma oss lanseringen av LG V20 med stormsteg. I takt med att tiden går så framkommer också fler rykten om telefonen. Nu har en källa publicerat rena specifikationer för telefonen, och ni kommer inte bli besvikna på telefonens specifikationer.

Enligt källan kommer V20 få en 5,7 tum stor skärm med Quad HD -upplösning tillsammans med en Quantum IPS - panel. Telefonen ska också ha fått en sekundär skärm (på ovansidan av den stora skärmen) med en upplösning på 1040 x 160 pixlar. Processorn i fråga ska enligt källan handla om Snapdragon 820 med 4 GB RAM. Tyvärr ser det alltså inte ut som att telefonen får 6 GB RAM.

Ett gigantisk 4000 mAh batteri ska enligt källan finnas ombord på telefonen. Självklart med Qualcomms snabbladdningsteknik Quick Charge. Telefonen kommer också med en USB Type C port för laddning och anslutning till datorn. Källan säger också att telefonen kommer med exakt samma kamera som LG G5 har. Det skulle innebära att telefonen skulle få en bakre "main kamera" på 16 megapixlar, en sekundär kamera kamera på 8 megapixlar och en främre kamera på 8 megapixlar. Telefonen presenteras under ett event den 6e september.

Bilden är lånad av phonearena.com
 Tack för tipset!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi Mix 2. Många har nog frågat sig hur Xiaomis nya telefon kommer att se ut. Här har ni svaret!
Av bilden nedan att döma kommer telefonen få grymt mycket skärmyta på framsidan, största skärmytan jag någonsin sett i en smartphone. Det ser fortfarande ut som att Mix 2 kommer få lite bezel, men inte alls mycket. Det ser dessutom ut som att Xiaomi valt att "gömma" telefonhögtalaren bakom skärmen.

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

OnePlus kommer inom en snar framtid offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har samtliga huvudspecifikationer läckt ut via en butik. Dessutom avslöjas priset! 

Det står nu klart att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda varianter kommer med 6 GB RAM. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 8 megapixlar.

Det nämns också att telefonen kommer få en främre fingeravtrycksläsare och Dash Charge 2.0. Telefonen kommer kosta 449 dollar, något som motsvarar drygt 4000 kronor just nu.


Källa

Moto presenterar G5S och G5S Plus

Moto har under tisdagen presenterat två nya uppföljare till Moto G5 och G5 Plus. Uppföljarna kallas för Moto G5S och G5S Plus och erbjuder bland annat konstruktioner i aluminium.
Om vi börjar med Moto G5S har den här mobilen utrustats med en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi en Octa-Core processor från Qualcomm som tickar på i 1,4 GHz. Här finner vi också 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel medans den främre fått en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi ett 3000 mAh batteri och en främre fingeravtrycksläsare. G5S har fått en konstruktion som ska kunna tåla regn.
Om vi istället tar en titt på Moto G5S Plus så handlar det mycket om telefonens dubbla 13 MP-kameror som kan fotografera i svartvitt. Det innebär att ena sensorn är en färgsensor medans den andra sensorn är av monokrom-typ. G5S Plus har också fått en något uppgraderad 8 MP-kamera på framsidan som dessutom utrustats med en LED-blixt. Moto h…