Fortsätt till huvudinnehåll

ZTE lanserar mini- version av Axon 7 - kallas Axon 7 Mini

ZTE har under eftermiddagen lanserat en mini- variant av företagets senaste flaggskepp Axon 7. Axon 7 Mini har mycket gemensamt med storebrodern Axon 7.
Om vi däremot börjar att rabbla upp skillnaderna på telefonerna, så har Axon 7 Mini en 5,2 tum stor skärm med Full HD upplösning (istället för 5,5" med Quad HD upplösning som Axon 7 har). Axon 7 Mini har också en kamera på 16 megapixlar, att jämföra med Axon 7 som har en kamera på 16 megapixlar, istället för de 20 megapixlar som Axon 7 erbjuder.

Telefonen finns i en version med 3/32 GB minne, att jämföra med Axon 7 som har 4/64 GB minne istället.
Om vi istället kollar på likheterna mellan telefonerna, så har Axon 7 Mini fortfarande kvar stereo högtalarna från storebrodern. Vidare ser Axon 7 Mini nästan identisk ut till stora Axon 7 i designen, men en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan.
Telefonen erbjuder USB Typ C, och stödjer snabbladdning. Telefonen har också stöd för dubbla SIM-kort.
Telefonen kommer lanseras i ett gäng länder i Europa, men tyvärr inte Sverige som det ser ut i skrivande stund.

Bilden är lånad av ZTE.com
  Källa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi Mix 2. Många har nog frågat sig hur Xiaomis nya telefon kommer att se ut. Här har ni svaret!
Av bilden nedan att döma kommer telefonen få grymt mycket skärmyta på framsidan, största skärmytan jag någonsin sett i en smartphone. Det ser fortfarande ut som att Mix 2 kommer få lite bezel, men inte alls mycket. Det ser dessutom ut som att Xiaomi valt att "gömma" telefonhögtalaren bakom skärmen.

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

OnePlus kommer inom en snar framtid offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har samtliga huvudspecifikationer läckt ut via en butik. Dessutom avslöjas priset! 

Det står nu klart att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda varianter kommer med 6 GB RAM. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 8 megapixlar.

Det nämns också att telefonen kommer få en främre fingeravtrycksläsare och Dash Charge 2.0. Telefonen kommer kosta 449 dollar, något som motsvarar drygt 4000 kronor just nu.


Källa

Moto presenterar G5S och G5S Plus

Moto har under tisdagen presenterat två nya uppföljare till Moto G5 och G5 Plus. Uppföljarna kallas för Moto G5S och G5S Plus och erbjuder bland annat konstruktioner i aluminium.
Om vi börjar med Moto G5S har den här mobilen utrustats med en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi en Octa-Core processor från Qualcomm som tickar på i 1,4 GHz. Här finner vi också 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel medans den främre fått en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi ett 3000 mAh batteri och en främre fingeravtrycksläsare. G5S har fått en konstruktion som ska kunna tåla regn.
Om vi istället tar en titt på Moto G5S Plus så handlar det mycket om telefonens dubbla 13 MP-kameror som kan fotografera i svartvitt. Det innebär att ena sensorn är en färgsensor medans den andra sensorn är av monokrom-typ. G5S Plus har också fått en något uppgraderad 8 MP-kamera på framsidan som dessutom utrustats med en LED-blixt. Moto h…