Fortsätt till huvudinnehåll

Ny variant av Huawei Mate 9 påträffas - sägs kallas för Mate 9 Pro

Strax efter att jag skrev om att den kände ryktesspridaren Evan Blass på Twitter släppt en bild på Mate 9, Huaweis kommande flaggskepp, så har det hänt igen. Minns ni att jag tidigare skrivit att Mate 9 kan komma i två versioner? Av allt att döma kommer mobilen också komma i två versioner, en vanlig med "platt" skärm, och en modell med en skärm som sluttar ner längs enhetens långsidor.

Nu har en källa släppt en bild som påstås visa hur Mate 9 Pro kommer se ut. Den ser i mångt och mycket ut som platta varianten av Mate 9, men några skillnader ser ut att finnas. För det första så har den en skärm som sluttar ner längst enhetens långsidor. Men till skillnad från Mate 9 ser vi också att Mate 9 Pro kommer få en knapp placerad under skärmen. Jag misstänker att denna knapp är tänkt att agera endast funktionknapp, då telefonen ser ut att få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan.

Om vi går över till specifikationerna sägs Mate 9 Pro få samma specifikationer som Mate 9. Några av dessa specifikationer är en 5,9 tums skärm med Full HD-upplösning och Huaweis egna Kirin 960 chipp.

Samtidigt kommer det också fram detaljer om att Huawei håller ett event den 3e november där man förväntas visa upp Mate 9 och Mate 9 Pro.

Bilden är lånad av GSMArena.com
Källa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi Mix 2. Många har nog frågat sig hur Xiaomis nya telefon kommer att se ut. Här har ni svaret!
Av bilden nedan att döma kommer telefonen få grymt mycket skärmyta på framsidan, största skärmytan jag någonsin sett i en smartphone. Det ser fortfarande ut som att Mix 2 kommer få lite bezel, men inte alls mycket. Det ser dessutom ut som att Xiaomi valt att "gömma" telefonhögtalaren bakom skärmen.

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

OnePlus kommer inom en snar framtid offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har samtliga huvudspecifikationer läckt ut via en butik. Dessutom avslöjas priset! 

Det står nu klart att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda varianter kommer med 6 GB RAM. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 8 megapixlar.

Det nämns också att telefonen kommer få en främre fingeravtrycksläsare och Dash Charge 2.0. Telefonen kommer kosta 449 dollar, något som motsvarar drygt 4000 kronor just nu.


Källa

Moto presenterar G5S och G5S Plus

Moto har under tisdagen presenterat två nya uppföljare till Moto G5 och G5 Plus. Uppföljarna kallas för Moto G5S och G5S Plus och erbjuder bland annat konstruktioner i aluminium.
Om vi börjar med Moto G5S har den här mobilen utrustats med en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi en Octa-Core processor från Qualcomm som tickar på i 1,4 GHz. Här finner vi också 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel medans den främre fått en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi ett 3000 mAh batteri och en främre fingeravtrycksläsare. G5S har fått en konstruktion som ska kunna tåla regn.
Om vi istället tar en titt på Moto G5S Plus så handlar det mycket om telefonens dubbla 13 MP-kameror som kan fotografera i svartvitt. Det innebär att ena sensorn är en färgsensor medans den andra sensorn är av monokrom-typ. G5S Plus har också fått en något uppgraderad 8 MP-kamera på framsidan som dessutom utrustats med en LED-blixt. Moto h…