Fortsätt till huvudinnehåll

Samsung presenterar Galaxy C9 - företagets första smartphone med 6 GB RAM

Samsung har under kvällen presenterat en ny modell till Galaxyflottan, kallad Galaxy C9. Det speciella med denna telefon är att det är den första telefonen från Samsung som har 6 GB RAM. Processorn är å andra sidan ingen värsting, då Samsung utrustat C9 med Qualcomms nylanserade chipp Snapdragon 653.

Telefonen är gjord i en aluminiumkonstruktion som mäter 162.9 x 80.7 x 6.9 mm, vilket också betyder att den är ovanligt tunn för att vara en mellanklasstelefon. Telefonen kommer man kunna få i färgerna guld och rosa guld.

Skärmen i C9 är gigantisk då den mäter 6 tum, upplösningen anges till 1080 x 1920 pixlar (Full HD) tillsammans med en SUPER AMOLED-panel.
I övrigt har telefonen fått ett gigantiskt 4000 mAh batteri med snabbladdning med en USB Type C-port, en fingeravtrycksläsare placerad i mitten under skärmen, 64 GB inbyggt minne med plats för minneskort, stereo högtalare (en som sitter på undersidan och telefonhögtalaren)

Om vi går över till kamerorna så är Galaxy C9 ingen besvikelse i megapixel-racet. Både den bakre och den främre kameran har fått en upplösning på 16 megapixlar med bländaravtalet f/1.9 för att kunna producera fram så bra bilder i mörkret som möjligt.

Telefonen kommer med Android 6.0.1 förinstallerat. Som det ser ut i dagsläget kommer telefonen bara släppas i Kina till ett pris av motsvarande 4200 svenska kronor.Bilderna är lånade av Samsung
Källa
  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi Mix 2. Många har nog frågat sig hur Xiaomis nya telefon kommer att se ut. Här har ni svaret!
Av bilden nedan att döma kommer telefonen få grymt mycket skärmyta på framsidan, största skärmytan jag någonsin sett i en smartphone. Det ser fortfarande ut som att Mix 2 kommer få lite bezel, men inte alls mycket. Det ser dessutom ut som att Xiaomi valt att "gömma" telefonhögtalaren bakom skärmen.

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

OnePlus kommer inom en snar framtid offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har samtliga huvudspecifikationer läckt ut via en butik. Dessutom avslöjas priset! 

Det står nu klart att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda varianter kommer med 6 GB RAM. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 8 megapixlar.

Det nämns också att telefonen kommer få en främre fingeravtrycksläsare och Dash Charge 2.0. Telefonen kommer kosta 449 dollar, något som motsvarar drygt 4000 kronor just nu.


Källa

Moto presenterar G5S och G5S Plus

Moto har under tisdagen presenterat två nya uppföljare till Moto G5 och G5 Plus. Uppföljarna kallas för Moto G5S och G5S Plus och erbjuder bland annat konstruktioner i aluminium.
Om vi börjar med Moto G5S har den här mobilen utrustats med en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi en Octa-Core processor från Qualcomm som tickar på i 1,4 GHz. Här finner vi också 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel medans den främre fått en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi ett 3000 mAh batteri och en främre fingeravtrycksläsare. G5S har fått en konstruktion som ska kunna tåla regn.
Om vi istället tar en titt på Moto G5S Plus så handlar det mycket om telefonens dubbla 13 MP-kameror som kan fotografera i svartvitt. Det innebär att ena sensorn är en färgsensor medans den andra sensorn är av monokrom-typ. G5S Plus har också fått en något uppgraderad 8 MP-kamera på framsidan som dessutom utrustats med en LED-blixt. Moto h…