Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 3, 2016

Huawei börjar uppdatera Honor 5X i USA

Huawei har under gårdagen börjat skicka ut uppdateringen till Android 6.0 Marshmallow till amerikanska kunder av telefonen. Nya funktioner som Huawei själva marknadsför att att det t.ex nu ska vara lättare att styra telefonen med din röst. Men självklart ingår standardfunktionerna från Android 6.0 "Vanilla" också, såsom strömsparläget Doze.
Detta borde betyda att uppdateringen också når till Sverige snart.

Källa

Meizu MX6 tyder nu fram i AnTuTu

För några dagar sedan rapporterade vi om det första ryktet kring Meizu MX6. Under dagen har telefonen hamnat i benchmarkprogrammet AnTuTu i förtid. Av bilderna nedan att döma kommer telefonen ha begåvats med en 5,5 tums skärm med Full HD-upplösning, processorn Helio X20 tillsammans med 4 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, ett stort 4000 mAh batteri, en bakre 12 MP kamera och en främre 5 MP kamera.
Telefonen kommer presenteras på ett event i Kinas huvudstad Peking 19e juli.

Källa

Xiaomi Mi 5S teaser läcker ut i förtid

Vi har under flertalet veckor rapporterat om att Xiaomi är på gång med en uppföljare till nuvarande Mi 5. En uppföljare som tillverkare såsom Apple skulle valt att kalla för en "S" uppgradering. Nu har den första officiella bilden på Xiaomi Mi 5S hamnat på nätet. I bilden visas telefonens baksida, och ja, den är väldigt lik Mi 5. Men en skillnad finns, Mi 5S ser ut att få två kameror på baksidan istället för en. Vad den sekundära kameran har för funktion återstår dock att se.

Källa

Samsung arbetar på stor uppdatering till Gear S2 (rykte)

Under gårdagen kom ett rykte som menar på att Samsung i skrivande stund håller på att utveckla en "ganska stor" uppdatering till sin nuvarande smartklockssatssning Gear S2. Enligt ryktet kommer klockan framförallt bli mer självständig från telefonen med funktioner såsom utvecklad röststyrning och val av urtavlor direkt i klockan. Ryktet menar också på att man kommer kunna ställa in en personlig bakgrund i klockan. Sist men inte minst säger ryktet också att Samsung ska ha förbättrat träningsappen S Health men bland annat en funktion som mäter din konstanta puls till exempel när du sover.

Det kan hända att vi får se en ny smartklocka under IFA nu i september, även fast vi inte hört något rykte om någon uppföljare.

Källa

Samsung presenterar bjässen Galaxy J Max med 7 tums skärm

Samsung har under gårdagen presenterar giganten Galaxy J Max, som framförallt sticker ut från mängden genom att erbjuda en 7 tum stor skärm. Skärmen har den låga upplösningen av 1280 x 800 pixlar (SUPER AMOLED). Vidare har telefonen en quad-core processor på 1,5 GHz med 1,5 GB RAM, 16 GB inbyggt minne med minneskortsplats, ett 4000 mAh stort batteri, en bakre 8 MP kamera, en främre 2 MP kamera och plats för dubbla SIM-kort.

J Max kommer med Android 6.0 från start.


Källa

Samsung presenterar Galaxy J2 - Har företagets nya notislampa

Under gårdagen inkom det första ryktet om att Samsung skulle lansera sin första telefon med sin nya notslampa snart. Detta blev väldigt snart, då man under dagen presenterat telefonen. Om vi börjar med specifikationerna för telefonen så har den en 5 tum SUPER AMOLED-skärm med HD upplösning (1280 x 720 pixlar), en quad-core processor med 1,5 GB RAM, en bakre 8 MP kamera, en främre 5 MP kamera, ett 2600 mAh batteri och Android 6.0 från start. Telefonen är med andra ord inget prestandamonster.

Det speciella med telefonen är dock dess notislampa. Detta då Samsung valt att placera lampan runt kameran på baksidan, och tyvärr ser det ut som att man inte satt dit någon sådan framtill. Notislampan fungerar som vilken som helst, men lyser upp starkare då lampan är stor runt kameran. Samsung har också bantat ner systemet i telefonen. Ett exempel på detta är att telefonen ska vara aggressivare med att stänga ner program för att vara skonsammare mot RAM-minnet.

Telefonen släpps i Indien för motsva…

OnePlus X är ännu inte slutsåld (bekräftat)

Här om dagen fick en användare som försökt beställa OnePlus X ett mejl där det stod att företaget inte kunde få fram någon OnePlus X till kunden. Under dagen har man dock meddelat att man fortsatt kommer fortsätta att tillverka telefonen i några månader ytterligare. Dock gäller det bara den svarta modellen.

Källa Samsung sägs arbeta på en ny phablet (rykte)

Större smartphones blir allt vanligare, och många telefoner är idag på gränsen till av något vi kallar "phablet", vilket är en hybrid mellan surfplatta och mobiltelefon. Nyligen dök det upp en ny bild på en Samsung enhet. Enligt källan så ska telefonen kallas för Galaxy J Max och erhålla en gigantisk 7 tums skärm.

Med en sådan stor skärm tycker vi det känns mer som en surfplatta än en telefon på grund av dess stora skärm. Därav tror vi också att Samsung endast kommer satsa på mobilen i Asien.

Källa

Gionee M6 dyker upp på TENAA - Har gigantiskt batteri

Gionee har under den gångna veckan avslöjat att man ska presentera något nytt den 26e juli. Med allra största sannolikhet är det en ny telefon man har i gärningen, med namnet M6.
Nu har telefonen dykt upp i spionprogrammet TENAA. Enligt TENAA kommer M6 få en 5,5" stor skärm med Full HD-upplösning (med en AMOLED panel), en Snapdragon 652 processor med 4 GB RAM, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, plats för dubbla SIM-kort, en bakre 13 MP kamera, en främre 8 MP kamera och Android 6.0 från start.

Men det mest speciella med telefonen sägs dock vara dess batterikapacitet, då M6 sägs ha fått ett gigantiskt batteri på 5000 mAh.  
Källa

Samsung presenterar OS-varianten av S7 Edge - Kommer tillverkas i 2,016 upplagor

Samsung har under natten presenterat den offciella OS-varianten på sitt flaggskepp Galaxy S7 Edge. Vi har tidigare fått se ryktesbilder på enheten, och inga förändringar har gjorts sedan dessa bilder. Telefonens yttre är till största del i svart, men många detaljer på telefonen är i andra färger. OS ringarna som blivit placerade på baksidan på telefonen är till exempel i en blå färg.

Samsung har också implementerat olika OS-material till telefonen, som till exempel teman och bakgrunder.
Telefonen kommer endast tillverkas i 2,016 upplagor och bli tillgänglig i länderna Kina, Korea, USA, Brasilien och Tyskland. För oss svenskar innebär det alltså import.

För dom som köper mobilen ingår också Samsungs nylanserade öronsnäckor Gear IconX, pris är ännu okänt.

Källa

Samsung Galaxy Note 7 påträffas i AnTuTu

En källa har under dagen lyckats hitta Samsungs kommande flaggskepp, Galaxy Note 7, i benchmark programmet AnTuTu. Enligt programmet ska telefonen blivit utrustad med en 5,7 tums skärm med Quad HD-upplösning (SUPER AMOLED), chippet Snapdragon 820 respektive Exynos 8890 beroende på region med 4 GB RAM, en bakre 13 MP kamera, en främre 5 MP kamera och Android 6.0.1 från start.

Många rykten har menat på att Samsung kommer sätta en hög ribba på priset, då telefonen säfgs kosta motsvarande 8000 svenska kronor. För mindre en hälften av den summan kan man få t.ex en OnePlus 3 som har 2 GB mer RAM till exempel. Men om man gillar Note-funktionerna med pennan, så är det bara Samsungs Note-serie som kan erbjuda detta.

Telefonen lanseras med allra största sannolikhet den 2 augusti.

Källa

Så kan årets Nexus-telefoner se ut (rykte)

Vi har under de senaste veckorna fått höra en hel del om inte mindre än två Nexus-telefoner som sägs ska lanseras till hösten på Google I/O. Nu har en källa publicerat en prototypbild på hur telefonerna kan tänkas se ut. Enligt källan kommer telefonerna vara identiska till utseendet, då skillnaden istället sägs ligga på storleken hos de två. 

Av bilden att döma kommer båda telefonerna ha en konstruktion i aluminium, i en typisk HTC-anda. Däremot ser det ut som att ett glas täcker upp halva bakstycket, antagligen hör detta bara till det estetiska, och inte till någon funktion.

Källa

iPhone 7 får 32 GB inbyggt minne (rykte)

Apple använde sig av 32 GB inbyggt minne i modeller av iPhones fram till iPhone 5S som man lanserade hösten 2013. Sedan dess har man tagit bort möjligheten till att köpa mobilen med 32 GB inbyggt minne, något vi tror att Steve Jobs inte skulle accepterat om han fortfarande skulle vart vid liv.

Vi har i och med detta hört många som undrat vad som fick Apple att ta bort minnet på 32 GB? Då väldigt många användare tycker 32 GB är det optimala minnet i telefonen. Nu säger dock ett nytt rykte att Apple tänker ta tillbaka 32 GB-varianten, något vi verkligen tror kommer uppmuntra fler till att köpa en iPhone.

Samtidigt säger samma rykte att den sekundära kameran som iPhone 7 Plus sägs få är till för att ge den primära kameran en bättre skärpa i bilderna, men även ett bättre djup.

Källa

Ny bild läcker ut på Samsung Galaxy J2 - Telefonen visas i sin svarta färg

Under gårdagen kom den första bilden på Samsungs Galaxy J2. Där visades telefonen i sin vita färg, men det var inte färgen som fick mest fokus, utan den nya notislampan Samsung ska börja med. Nu har bilder på telefonen läckt ut på nytt - fast denna gång visas den i en svart färg istället. Mest troligt är alltså att Samsung satsar på två färger till telefonen.

Källa

iPhone 7 får en större kamerabump (rykte)

Under gårdagen har en källa publicerat en bild som påstås vara nya iPhone 7 mot föregångaren iPhone 6S. Av bilden att döma kommer iPhone 7 få en större kamerabump än nuvarande iPhone 6S, en rejält mycket större av bilden att döma. Om detta nu är fallet så betyder det att iPhone 7´s kamera kommer ha ännu enklare att spricka än nuvarande iPhone 6S.

Men av bilden att döma kommer iPhone 7:ans yttermått också krympt något, men telefonen sägs fortfarande ha en skärm på 4,7 tum.

Källa

Samsung arbetar på nytt VR - headset (bekräftat)

Enligt flera rykten så kommer Samsung implementera den nya kontakten, USB Type-C, i Galaxy Note 7. En konsekvens som blir är att företagets nuvarande VR - headset inte kommer passa med Note 7.

Samsungs nuvarande VR - headset (som bland annat passar med S7 och S7 Edge) har modellnamnet SM-R322 och det nya headsetet har modellnamnet SM-R323 så är det uppenbart att det är en uppföljare som står bakom hörnet.

Det är dock oklart vad som kan ha förbättras i SM-R323 mot SM-R322 utöver den nya kontakten. Vissa rykten menar på att man ska ha implementerat blåtand i SM-R323.
Det återstår dock att se!

Källa

Modellnamnet för Samsung Galaxy Note 7 hittat - Telefonen hittar troligtvis fram till Sverige

Till skillnad från alla iPhone rykten som cirkulerat (som vi tror är ganska o relevant) så har desto fler rykten handlat om Samsungs kommande flaggskepp Note 7, där vi tror att en del till och med är läckt material (såsom bilderna på telefonen). Nu ser det ut som att modellnamnet på telefonen hamnat på nätet i förtid. Enligt källan kommer Note 7 ha modellnumret SM-N930FD där F:et bland annat indikerar att Samsung tänker släppa telefonen i Sverige, då alla företagets telefoner som säljs i Sverige har ett "F" i modellnamnet. 

Källa
Ny, mystisk Asus telefon dyker upp i GFXBench

Under gårdagen dök det upp en okänd Asus - enhet i benchmarkprogrammet GFXBench. Specifikationerna som nämns för enheten är att den ska ha en 5,5" stor skärm med Full HD upplösning, chipet Snapdragon 435 med 2 GB RAM, 32 GB inbyggt minne (varav 24 GB är ledigt från start), en bakre 13 MP kamera, en främre 8 MP kamera och Android 6.0.1 från start.

Källa

LG presenterar budgetmobilerna X5 och X Skin

LG har under gårdagen presenterar budgetmobilerna X5 och X Skin - två telefoner som i dagsläget ser ut att släppas runt om i Asien.

Om vi börjar med LG X Skinn så erbjuder mobilen en 5 tum stor skärm, en quad-core processor på
1,3 GHz med 1,5 GB RAM, ett 2100 mAh batteri, en 8 MP - kamera och Android 6.0 förinstallerat. Det speciella med telefonen är dock dess tunna profil, då den väger 122 gram och är 6.9 mm tunn.

Om vi istället tar en titt på LG X5 så erbjuder den något kraftfullare hårdvara i form av en 5,5" skärm med 720p upplösning, samma processor som i X Skinn fast 2 GB RAM, 16 GB inbyggt minne med minneskortsplats, ett 2800 mAh batteri, en bakre 13 MP kamera och en främre 5 MP kamera. Telefonen kör Android 6.0 från start.

Priset på X Skinn beräknas till motsvarande 1706 kronor, medan X5 istället får ett beräknat pris på motsvarande 1705 kronor.
Källa

Bilder och specifikationer läcker ut på Samsung Galaxy J2 - visar på den nya notislampan

Det kom under förra månaden in rykten som sa att Samsung hade en ny typ av notislampa på gång till företagets telefoner. Den nya notislampan skulle vara placerad på baksidan av telefonerna enligt ryktet.

Nu har en telefon, vars namn är Galaxy J2, läckt ut på nätet som visar den nya notislampan. Men om vi går direkt på specifikationerna så nämns det att telefonen ska ha en 720p upplöst skärm, processorn Spreadtrum SC8830 med 2 GB RAM, 16 GB inbyggt minne med plats för minneskort, en bakre 8 MP kamera och en främre 5 MP kamera.

Om vi tar en titt på notislampan så sitter den runt kameralinsen på Galaxy J2. Vi ser den som mest praktisk om du ofta har telefonen med skärmen neråt, men vi hoppas att notislampan på framsidan också kommer finnas kvar.

Källa

iPhone 7 får IP - klassning och trådlös laddning enligt senaste ryktet

Ryktena har varit många om iPhone 7 på senaste. Men det känns som att dessa rykten mest bestått av rena spekulationer, så även det senaste ryktet enligt oss. Detta då det senaste ryktet säger att iPhone 7 kommer bli vattentät, vilket man i princip hör varenda år inför en iPhone - lansering.
Men ryktet säger också att telefonen kommer ha trådlös laddning, något som inte är möjligt om iPhone 7 kommer bestå av en metallkonstruktion.


Källa

Baksidan och frammsidan visas på en kommande Meizu telefon - har Edge skärm (rykte)

Om alla ryktena är sanna betyder det att Meizu har många bollar i luften om man både ska lansera Mi 5S och Pro 7.
Under morgonen har det läckt ut två bilder som påstås vara Pro 7´s baksida och framsida. Av bilderna att döma kommer Samsung få en utmanare till sin S7 Edge, då Pro 7 också får denna typ av skärm.

Om vi istället tar en titt på Pro 7`s baksida så ser materialet ut att bestå av glas, något vi inte gillar, då det ökar risken för att det blir fulla märken om man tappar telefonen. Vidare så ser vi också att Pro 7 kommer få den gigantiska fotolampan som Meizu också utrustat tidigare modeller med.
Källa

Lenovo Moto Z Play hittas på nätet - har 5,5 tum stor skärm

Två telefoner som presenterades under juni månad var flaggskeppen Moto Z och Moto Z Force från Lenovo. Dessa två telefoner var tänkta som uppföljare till förra årets Moto X Style. En telefon vi dock inte fick se var någon uppföljare till förra årets Moto X Play.

Men enligt ett nytt rykte har telefonen nu påträffas i ett benchmarkprogram. Enligt programmet kommer telefonen ha en 5,5 tum stor skärm med Full HD upplösning (AMOLED), en Snapdragon 625 processor med 3 GB RAM, en 16 MP kamera, ett 3500 mAh batteri och Android 6.0 från start.

Källa

Så ser Huawei Honor 8 ut på fram och baksidan (rykte)

Huawei Honor 8 är en telefon som med allra största sannolikhet presenteras under de kommande veckorna. Detta baserar vi på att det hamnat en hel del bilder och påstådda specifikationer för mobilen på nätet. Vi har redan fått se en bild där framsidan på telefonen visats.

Nu har en bild hamnat på nätet som påstås visa baksidan på telefonen. Vi tycker att baksidan påminner mycket om Huawei P9. Det då fingeravtrycksläsare och kamerorna är placerade på samma ställe. D>et ser dock ut som att Honor 8 kommer få en rund fingeravtrycksläsare istället för en fyrkantig, men det ser också ut som att Honor 8 får "undangömda antenner" på baksidan, vilket såklart ses som ett stort plus tycker vi!

Källa

Så blir Oppo Find 9 (rykte)

Oppo Find 9 är en telefon som det snart cirkulerat rykten kring i ett år, men än så länge har telefonen bara varit att fantiserat om. Det nya ryktet som kom in behöver inte betyda att telefonen är nära en officiell lansering, men i alla fall att det inte är allt för långt bort då en bild som påstås vara den nya telefonen hamnat på nätet.

Av bilden att döma kommer Find 9 få en väldigt stilren design, i alla fall på framsidan vad vi kan se. Detta tillsammans med ett signaturmärke för just Oppo, den jättestora LED notislampan. 

Om vi istället går över till specifikationerna som ryktet säger att telefonen så är det något i hästlängder. Skärmen ska enligt ryktet vara 5,5 tum stor med Quad HD upplösning. Vidare sägs telefonen få Qualcomms nya satsning Snapdragon 821 med hela 8 GB RAM, en bakre 21 MP kamera, en främre 16 MP kamera, ett 4100 mAh batteri med tillverkarens egna VOOC laddning (som enligt rykten ska kunna ge mobilen full laddning på ca 1 timme), en fingeravtrycksläsare och konsti…

Xiaomi Mi 5S kommer få 5,5 tum (rykte)

Enligt flera rykten kommer Xiaomi under en snar framtid presentera en uppgraderad variant av företags nuvarande flaggskepp Mi 5 vid namn Mi 5S. Som man kan höra på namnet lär Mi 5S knappast vara någon större uppgradering av Mi 5.

Fler rykten har tidigare spekulerat i att Mi 5S bara skulle få adderat en tryckkänslig skärm mot för Mi 5. Det skulle innebära att mobilerna skulle ha identisk hårdvara alltså. Nu säger ett nytt rykte att 5S istället ska få en större 5,5 tums skärm, istället för tidigare 5,15 tum som flera andra rykten sagt.

Källa

Xiaomi släpper första teaserbilden för Mi Note 2 (bekräftat)

Under morgonen har företaget Xiaomi visat upp den första officiella teaserbilden för Mi Note 2. Bilden är svårtolkad i vår mening, men om vi ska dra en gissning så kommer Mi Note 2 vara en bättre telefon än nuvarande Mi 5. Detta då man har en pil som pekar framåt mellan tvåan och ettan. Det enda vi hört att Mi Note 2 kan komma att vara bättre i är prestandan, då den sägs få Qualcomms Snapdragon 823 chip.

Källa

Ny, användbar funktion kommer till Microsoft Lumia 950/950 XL

För ett antal månader sedan avslöjade Microsoft att man skulle börja rulla ut en systemuppdatering som innebar att Microsofts satsningar Lumia 950 och 950 XL skulle få stöd för funktionen som gör att man bara kan dubbeltrycka på skärmen för att starta den. Nu har man meddelat att man börjat skicka ut uppdateringen till telefonerna.
I skrivande stund ser det inte ut som man kan hämta hem uppdateringen OTA (over the air) utan måste installera Windows verktyg på datorn för att kunna uppdatera.

Källa

Så skulle Samsung Galaxy Note 7 vara den perfekta telefonen enligt oss!

Om man ska tro alla rykten så kommer Samsung presentera Galaxy Note 7 under ett event den 2a augusti. Tillhörande detta datum har det i vanlig ordning ankommit ett antal rykten på vad telefonen kan komma att erbjuda.

Men utöver dessa rykten har vi i denna text skrivit ner våra önskemål på hur Galaxy Note 7 kan komma att bli en drömtelefon, så Samsung, snälla läs denna text och ta åt er!

Först och främst önskar vi att Galaxy Note 7 kan komma att få en större skärm än nuvarande Galaxy Note 5. Vårat önskemål skulle ligga på 5,9 tum. Detta då Galaxy S7 Edge har en 5,5 tum stor skärm, och om Samsung skulle följa traditionell Note- tradition så får Note 7 en 5,7" skärm, vilket i vår mening skulle vara ett för litet hopp mot Galaxy S7 Edge.

Processorn kommer med största sannolikhet vara samma som i Galaxy S7, det vill säga Samsungs egna Exynos 8890 chip. Galaxy S7 har å andra sidan 4 GB RAM, men vi vill se mer RAM i Galaxy Note 7, gärna 6 GB RAM då det är en Note telefon som ska hantera…

Samsung börjar uppdatera Galaxy S5 Neo till Android 6.0.1 i Europa

Samsung har under den gånga veckan börjat uppdatera mobilen Galaxy S5 Neo i Europa. Det är modellen som även säljs i Sverige som gäller, med versionsnummer G903F. Uppdateringen tillför bland annat funktionen Doze, vilket är en funktion som ska spara på telefonens batteri. Uppdateringen ska enligt uppgifter gå att både hämta hem via datorn och i mobilen direkt.

Källa

Kommer Samsung släppa en S7 Edge+ trots allt? (rykte)

Vi har både fått se bilder och specifikationer på kommande Galaxy Note 7 från Samsung. Däremot har många rykten påstått att Samsung endast kommer satsa på en telefon under nästkommande stora event.
Men nu har det dykt upp tillbehör till en telefon vars namn är S7 Edge+. Man vad kommer skillnaden vara mellan Note 7 och S7 Edge+ egentligen? Båda modeller sägs ju få böjda skärmar. Däremot kan det hända att Samsung satsar på två olika skärmstorlekar för de två, men det låter också osannolikt tycker vi.

Om detta rykte stämmer så är det möjligt att vi får se S7 Edge+ i Sverige istället för Note 7, vilket i vårt tycke skulle vara väldigt synd.

Källa

HTC Nexus (5,5") hittas i benchmarkprogrammet Geekbench

HTC sägs detta år få förtroende hos Google för två Nexus mobiler, dels en med 5 tums skärm och en annan med en något större 5,5 tums skärm.
5,5 tumaren kommer enligt rykten kallas för "Marlin" under utvecklingsfasen. Detta har nu fastställts, då en del specifikationer hamnat på nätet för 5,5 tumaren.

Enligt Geekbench har telefonen en Snapdragon 820 processor med 4 GB RAM och Android Nougat från start.  Ingen mer information finns ute i nuläget.


Källa

Huawei Honor V8 Max passerar genom TENAA

För ett antal veckor sedan presenterades Honor V8. Nu har den kinesiska sidan TENAA nosat rätt på en storebror till vanliga V8 - V8 Max. Som namnet antyder är V8 Max verkligen Max, i alla fall när det kommer till skärmstorleken. Detta då mobilen kommer få en gigantisk 6.6" skärm med Full HD upplösning. 6,6" ja, då kanske det klassas mer som en surfplatta tycker vi i alla fall.

Vidare sägs det att mobilen bygger på Huaweis hemmabygge Kirin 950 med 3 GB RAM, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, en metallkonstruktion med måtten 178.8 x 90.9 x 7.2mm med en vikt på 219 gram, ett gigantiskt 4400 mAh batteri, 32 GB lagring med plats för minneskort och Android 6.0 från start.

Den primära kameran sägs vara på 13 megapixlar, medan den främre kameran upplösning uppges till 8 megapixlar.

Vi vet ännu inte när telefonen presenteras.


Källa

Då presenteras OS - varianten av Galaxy S7 Edge (bekräftat)

Det har under en tid tillbaka sagts att Samsung kommer lansera en specialutgåva av flaggskeppet Galaxy S7 Edge inför OS. Enligt ryktesbilder som spridits kommer mobilen ha temafärgerna svart och guld på konstruktionen, med ett stort OS - märke i mitten.

Man tror att tillverkaren väljer att göra en specialutgåva av mobilen då man kommer vara stora samarbetspartners under mästerskapet. Man har nu gått ut med att man kommer presentera mobilen den 7e juli. Som vanligt med Samsungs specialutgåvor förväntar vi oss att även denna modell kommer i begränsad upplaga.
Källa