ALCATEL INTRODUCERAR PRISVÄRDA A3 XL MED GIGANTSK SKÄRM

Alcatel har under morgonen (svensk tid) introducerat nya, prisvärda bjässen A3 XL, en telefon som kan stoltsera med bra hårdvara som inte tömmer hela plånboken. 


Bild: Alctatel
Om vi börjar med att ta en titt på telefonens design så har A3 XL fått en konstruktion som består av plast. Som ni säkert förstår rör det sig om en budget-mobil. 

Om vi  går vidare till specifikationerna så står skärmen i fokus. Alcatel A3 XL har fått en 6 tums stor skärm med en upplösning på 1280 x 720 pixlar, en upplösning som resulterar i låga 245 pixlar per tum.
Vidare hittar vi under huven hittar vi processorn MediaTek MT8735B (4x 1,1 GHz) med 1 GB arbetsminne och 8 GB inbyggt minne (plats för minneskort finns). Den bakre kameran har fått en upplösning på 8 megapixlar medans den främre fått en upplösning på 5 megapixlar. 

I övrigt har mobilen fått ett 3000 mAh stort batteri och en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan. Telefonen kör Android 7.0 Nougat från start. 

Alcatel meddelar att A3 XL kommer till Europa någon gång under kvartal två. Om mobilen kommer till Sverige är däremot oklart.    


Bilder: Alcatel Källa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

Moto presenterar G5S och G5S Plus