Fortsätt till huvudinnehåll

Är det här LG G6 i ett vattentåligt skal?

Jag har vid ett antal tillfällen rapporterat om påstådda, läckta bilder på LG:s kommande flaggskepp G6. Nu ser det ut som en skaltillverkare råkat skicka ut en produktbild lite väl tidigt.

LG G6 är knappt en månad bort. Det är snart dags för den koreanska jätten att visa upp sin nyaste satsning på mobilfronten, nämligen LG G6. LG brukar inte vara en tillverkare som håller sina saker ”hemliga” innan man visar upp produkten. I nuläget har man dock inte skickat ut en siluett eller någon annan aptitretande teaserbild.

Däremot verkar det som att G6 läckt ut i förtid tack vore en skaltillverkare. På bilden ser vi att telefonen har dubbla kameror på baksidan med en ovanligt stor LED-blixt. Detta är något som kan indikera att LG kommer satsa hårt på kameran i G6, det återstår dock att se!
Om vi går vidare så hittar vi en kombinerad fingeravtrycksläsare och strömknapp placerad under kameran, men vi finner också en G6-logga på telefonens baksida.

Av bilderna att döma kommer LG G6 få sina volymknappar placerade på telefonens vänstra långsida, jag som är vänsterhänt skulle å andra sidan hellre sett att LG placerade knapparna på den högra långsidan.

Framsidan ser ut att bli något av en besvikelse eftersom ramen runtom skärmen ser ut att bli oroväckande stor. Vi ska med andra ord inte förvänta oss några Galaxy S8-mått för G6.
Som jag skrev i rubriken så säger vissa källor att fodralet är vattentåligt (som visas på bilden nedan). Detta skulle kunna betyda att G6 inte blir vattentät. LG G6 presenteras den 26e februari.

Bild: TechnoBuffalo

Kommentarer