Fortsätt till huvudinnehåll

Avslöjat: detta presenterar HTC på sitt event nu på torsdag!

Jag har skrivit det flertalet gånger. Det har hittills varit högst oklart vad HTC kommer presentera på sitt event nu på torsdag. Nu har detaljer kring vad man kommer visa upp på sitt event den 12e januari kommit ut på nätet!

Det visade sig att en av de senaste källorna hade rätt. HTC kommer visa upp två nya smartphones på sitt event nu på torsdag.

Om vi börjar med den minsta av de två, U Play som den sägs heta, så kommer den få en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Vidare kommer mobilen få processorn Helio X10 med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne och en främre 16 MP-kamera

Om vi går vidare till den något större HTC U Ultra så kommer mobilen få en 6 tumsskärm med Quad HD-upplösning, processorn Snapdragon 835 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Telefonen ska ha fått dubbla kameror på baksidan. En på 24 megapixlar och en annan på 13 megapixlar. Den främre kameran har istället fått en upplösning på 16 megapixlar. Batteriet ska vara på 4000 mAh och båda modeller sägs köra Android 7.0 Nougat från start.

Bild: HTC
KällaKommentarer