Fortsätt till huvudinnehåll

Här är Samsung Galaxy S8 Plus - får extraknapp för röstassistenten Bixby

Ny dag, nya bilder på Samsungs kommande flaggskepp Galaxy S8 Plus. Det är i alla fall så jag kan beskriva det. Denna gång rör det inte sig om en enstaka bild, utan en serie bilder!


Bilder: GSMArena


Precis som gårdagens bilder på mobilens framsida säger denna bild att Samsung Galaxy S8 Plus kommer få mycket skärm i förhållande till yttermåttet. En intressant sak som vi kan se på dessa bilder är att Galaxy S8 Plus ser ut att få en extraknapp. Naturligtvis sägs det att denna knapp är till för Samsungs nya röstassistent Pixi.
Om det visar sig stämma att knappen är tänkt som en genväg till Pixi innebär det förhoppningsvis att Samsung satsar lite mer på Pixi än vad man gjorde med föregångaren S-Voice.

Bilden som jag lade ut för ett antal dagar sedan indikerade att S8 Plus inte kommer få några dubbla kameror. Den nya bilden indikerar också att S8 Plus kommer få en enkel kamera på baksidan. Det är dock väldigt mycket utrymme för kameran, kommer Galaxy S8 Plus ha en sekundär dold kamera? Ja, kanske det!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi Mix 2. Många har nog frågat sig hur Xiaomis nya telefon kommer att se ut. Här har ni svaret!
Av bilden nedan att döma kommer telefonen få grymt mycket skärmyta på framsidan, största skärmytan jag någonsin sett i en smartphone. Det ser fortfarande ut som att Mix 2 kommer få lite bezel, men inte alls mycket. Det ser dessutom ut som att Xiaomi valt att "gömma" telefonhögtalaren bakom skärmen.

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

OnePlus kommer inom en snar framtid offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har samtliga huvudspecifikationer läckt ut via en butik. Dessutom avslöjas priset! 

Det står nu klart att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda varianter kommer med 6 GB RAM. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 8 megapixlar.

Det nämns också att telefonen kommer få en främre fingeravtrycksläsare och Dash Charge 2.0. Telefonen kommer kosta 449 dollar, något som motsvarar drygt 4000 kronor just nu.


Källa

Moto presenterar G5S och G5S Plus

Moto har under tisdagen presenterat två nya uppföljare till Moto G5 och G5 Plus. Uppföljarna kallas för Moto G5S och G5S Plus och erbjuder bland annat konstruktioner i aluminium.
Om vi börjar med Moto G5S har den här mobilen utrustats med en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi en Octa-Core processor från Qualcomm som tickar på i 1,4 GHz. Här finner vi också 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel medans den främre fått en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi ett 3000 mAh batteri och en främre fingeravtrycksläsare. G5S har fått en konstruktion som ska kunna tåla regn.
Om vi istället tar en titt på Moto G5S Plus så handlar det mycket om telefonens dubbla 13 MP-kameror som kan fotografera i svartvitt. Det innebär att ena sensorn är en färgsensor medans den andra sensorn är av monokrom-typ. G5S Plus har också fått en något uppgraderad 8 MP-kamera på framsidan som dessutom utrustats med en LED-blixt. Moto h…