Fortsätt till huvudinnehåll

Här är Samsung Galaxy S8 Plus - får extraknapp för röstassistenten Bixby

Ny dag, nya bilder på Samsungs kommande flaggskepp Galaxy S8 Plus. Det är i alla fall så jag kan beskriva det. Denna gång rör det inte sig om en enstaka bild, utan en serie bilder!


Bilder: GSMArena


Precis som gårdagens bilder på mobilens framsida säger denna bild att Samsung Galaxy S8 Plus kommer få mycket skärm i förhållande till yttermåttet. En intressant sak som vi kan se på dessa bilder är att Galaxy S8 Plus ser ut att få en extraknapp. Naturligtvis sägs det att denna knapp är till för Samsungs nya röstassistent Pixi.
Om det visar sig stämma att knappen är tänkt som en genväg till Pixi innebär det förhoppningsvis att Samsung satsar lite mer på Pixi än vad man gjorde med föregångaren S-Voice.

Bilden som jag lade ut för ett antal dagar sedan indikerade att S8 Plus inte kommer få några dubbla kameror. Den nya bilden indikerar också att S8 Plus kommer få en enkel kamera på baksidan. Det är dock väldigt mycket utrymme för kameran, kommer Galaxy S8 Plus ha en sekundär dold kamera? Ja, kanske det!Kommentarer