Fortsätt till huvudinnehåll

Här är specifikationerna för Samsung Galaxy Tab S3 - får Snapdragon 820 med 4 GB RAM

Samsung har uppenbarligen haft fullt upp att lösa batteriproblem på indragna (och numera skrotade) Galaxy Note 7. Telefonen verkar tagit upp så pass mycket tid att Samsung glömt bort att utveckla nya produkter!

En enhet som kan ha drabbats av detta dilemma är Samsungs kommande surfplatta Galaxy Tab S3. Enligt tidigare källor skulle plattan lanserats i september förra året, men försenades.
Nu sägs det att Samsung kommer närvara under MWC-mässan som går av stapeln i slutet av februari. Samsung har redan bekräftat att man inte kommer visa upp Galaxy S8 på eventet.  

Det känns också som att det är rätt tid att lansera en uppföljare till Tab S2, då Tab S2 funnits ute på marknaden i cirka ett och ett halvt år.  

Specifikationer läckte nyligen ut på Tab S3, specifikationer som indikerar att plattan kommer få en 9,6 tumsskärm med en upplösning på 2048 x 1536, processorn Snapdragon 820 med 4 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, en bakre 12 MP-kamera, en främre 5 MP-kamera och Android 7.0 Nougat från start.

Bild: TechSpotKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi Mix 2. Många har nog frågat sig hur Xiaomis nya telefon kommer att se ut. Här har ni svaret!
Av bilden nedan att döma kommer telefonen få grymt mycket skärmyta på framsidan, största skärmytan jag någonsin sett i en smartphone. Det ser fortfarande ut som att Mix 2 kommer få lite bezel, men inte alls mycket. Det ser dessutom ut som att Xiaomi valt att "gömma" telefonhögtalaren bakom skärmen.

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

OnePlus kommer inom en snar framtid offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har samtliga huvudspecifikationer läckt ut via en butik. Dessutom avslöjas priset! 

Det står nu klart att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda varianter kommer med 6 GB RAM. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 8 megapixlar.

Det nämns också att telefonen kommer få en främre fingeravtrycksläsare och Dash Charge 2.0. Telefonen kommer kosta 449 dollar, något som motsvarar drygt 4000 kronor just nu.


Källa

Moto presenterar G5S och G5S Plus

Moto har under tisdagen presenterat två nya uppföljare till Moto G5 och G5 Plus. Uppföljarna kallas för Moto G5S och G5S Plus och erbjuder bland annat konstruktioner i aluminium.
Om vi börjar med Moto G5S har den här mobilen utrustats med en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi en Octa-Core processor från Qualcomm som tickar på i 1,4 GHz. Här finner vi också 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel medans den främre fått en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi ett 3000 mAh batteri och en främre fingeravtrycksläsare. G5S har fått en konstruktion som ska kunna tåla regn.
Om vi istället tar en titt på Moto G5S Plus så handlar det mycket om telefonens dubbla 13 MP-kameror som kan fotografera i svartvitt. Det innebär att ena sensorn är en färgsensor medans den andra sensorn är av monokrom-typ. G5S Plus har också fått en något uppgraderad 8 MP-kamera på framsidan som dessutom utrustats med en LED-blixt. Moto h…