Fortsätt till huvudinnehåll

Kommer HTC presentera sin första smartwatch under MWC?

I ett antal år har det spekulerats vid att HTC kommer visa upp en smartwatch. Så har fallet inte blivit, och HTC är en av få som inte presenterat en smartklocka på marknaden. Nu har en smartklocka, tillsynes från HTC, fastnat på ett gäng fotografier.

Klockan har sedan tidigare fått kodnamnet Halfbreak, men vad det slutliga namnet på HTC:s smartklocka blir återstår att se. Enligt spekulationer kommer HTC:s smartklocka köra Android Wear 2.0, något som också går att se på bilderna nedan. HTC Halfbreak ser ut att få en rund urtavla med en pulsmätare placerad på baksidan tillsammans med ett armband gjort i silikon.
Bilder: GizmoChina

Om vi istället tar en titt på de specifikationer som HTC:s smartklocka sägs erbjuda ska den få en skärmupplösning på 360 x 360 pixlar och trådlös laddning. Jag har i nuläget inga fler detaljer gällande HTC Halfbreak. HTC har exempelvis inte visat upp någon ledtråd till att man ska visa upp en smartklocka på MWC, utan det är en egen hypotes från mig. Vad tror ni, kommer HTC visa upp en ny smartklocka på MWC? Kommentarsfältet är fritt!Kommentarer