Fortsätt till huvudinnehåll

LG tar det säkra före det osäkra - skippar utbytbart batteri i LG G6

Ryktena kring LG G6 har varit många. Såväl bilder och specifikationer har cirkulerat på ytan för telefonen. Vi har på de senaste bilderna fått se att G6 kommer få en konstruktion bestående av aluminium. Nu kan det ha framkommit varför man just valt att konstruera telefonen i aluminium.

På de tidigare bilderna som läckt ut på LG G6 har jag sett att LG kommer satsa på en unibodykonstruktion i G6, precis som man gjorde med LG G5. Som jag tidigare rapporterat så kommer LG G6 inte bli en modulär smartphone då LG satsar mer på mjukvaran och designen.

Eftersom LG G6 inte kommer bli modulär så kommer telefonen inte heller stödja ett utbytbart batteri. Lyckligtvis sägs LG G6 bli IP68-klassad.

LG:s tidigare telefoner i G-serien har alla haft funktioner som fått telefonerna att sticka ut. LG G6 känns å andra sidan som en telefon som kommer bli väldigt neutral. Däremot kanske det är det bästa då LG:s funktioner som har fått tidigare telefoner att sticka ut inte gått hem hos konsumenterna.

Vad tror du. Flopp eller succé att LG slopar det utbytbara batteriet för IP-klassning istället? Kommentarsfältet suktar efter din åsikt!  

Bild: LG

Kommentarer