Ny bild på Samsung Galaxy S8 Plus dyker upp - lanseras 29:e mars

Samsung har inte avslöjat när man kommer presentera sina nya flaggskepp i Galaxy S-serien. En sak är däremot klar är att enheterna måste vänta runt hörnet. Påstådda skal till mobilen (S8 Plus) har tidigare fångats på bild, men nu har även telefonen blivit fångad på bild.

Av bilden att döma kommer Samsungs två nya telefoner kommer i färgvalet silver, där framsidan är svart medans baksidan är silverfärgad. Precis som många källor redan påstått så kommer S8 få sin fingeravtrycksläsare placerad på baksidan – eftersom skärmen kommer ta upp för stor plats. Det är svårt att se vad som är skärm respektive ram på framsidan, men vid lite ansträngning ser det ut som att Galaxy S8 ska kunna utmana Xiaomi Mi Mix.

Jag ställer mig däremot mycket frågande till placeringen av fingeravtrycksläsaren, som är placerad till vänster om kameran, är det en smart placering? Med tanke på att kameran sitter placerad långt upp på telefonens baksida så tror jag inte så är fallet. Det skulle varit smartare att placera läsaren precis under kameran istället, eller vad tror du? Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet nedan!

Enligt källan kommer S8 presenteras den 29:e mars!

Bild: Venturebeat

Annons

Fri frakt på alla ordrar över 450 kr!