Fortsätt till huvudinnehåll

Tillbakablick av den gångna veckan: detta har hänt i mobilvärlden (vecka 2)

Ytterligare en vecka på det nya året har rullat förbi. En vecka som varit fylld med spännande rykten och nyheter. Som vanligt har jag rapporterat en hel del om Samsungs kommande Galaxy S8, men det har också varit en hel del annat i veckan som hänt! 

Egentligen är det två stora rubriker för denna vecka: Samsung Galaxy S8 och LG G6. Samsung Galaxy S8 därför att det nyligen läckt ut två videos på enheten. Av filmerna att döma kommer Samsung Galaxy S8 bli en supergrym telefon! Så ni gör bäst i att kolla in filmerna om ni inte redan sett dem.

En annan stor nyhet är en video LG släppt som med allra största sannolikhet handlar om företagets kommande flaggskepp G6. I videon går man igenom en hel del viktiga detaljer som G6 förhoppningsvis kommer få. Så, om du vill veta viktiga detaljer om LG G6 gör du rätt i att kolla på videon.

En av veckans största nyheter var att HTC presenterade en helt ny serie telefoner. Den nya serien kallar man för U-serien, en serie som både kommer bestå av budgettelefoner och high-end telefoner! Ni kan ta en närmare titt på den nya serien här.

En nyhet som kom väldigt oväntade var att Honor meddelar att man kommer börja skicka ut Android 7.0 Nougat tidigare än beräknat till Honor 8. Den som vill ta en titt på fler detaljer kan ta en titt här.Kommentarer