Fortsätt till huvudinnehåll

Alcatel presenterar A5 LED med blinkande baksida!

Alcatel är en tillverkare som brukar vara med på många stora event. Årets MWC är inget undantag. I vanlig ordning har man presenterat flera nya prylar, däribland en telefon som lyser upp tillvaron!

Alcatel A5 LED har fått en 5,2 tumsskärm med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar) med en IPS-panel. Om vi dyker ned under huven hittar vi här processorn MediaTek MT6753 tillsammans med 2 GB RAM och 16 GB inbyggt minne (plats för minneskort finns). Den bakre kameran har fått en upplösning på 8 megapixlar medans den främre fått en upplösning på 5 megapixlar.

I övrigt har telefonen fått ett 2800 mAh som laddas via en micro USB-kontakt. Telefonen kommer tyvärr med Android 6.0 Marshmallow förinstallerat.

Det som gör att A5 LED sticker ut från mängden smartphones är baksidan som telefonen fått. Som ni kan se på bilden har telefonen en lysande baksida. Denna kan lysa upp när du får en notis, spelar musik eller bara lysa för att ge folk i din omgivning en WOW-faktor. Fler funktioner som drar nytta av LED-lampan lär komma i framtiden, då vi vid detta lag vet att utvecklarna är hejare på att komma på nya användarområden!   


Bild: Alcatel 

Kommentarer