Fortsätt till huvudinnehåll

Här är nya Nokia 3310!

Nokia är ett företag jag tror har en väldigt bra framtid framför sig. Inte bara har man under dagen avslöjat att man kommer släppa Nokia 6 utanför Kina, nu har man också presenterat en ny version av Nokia 3310 – retromobilen från 2000!

Den nya varianten påminner en hel del om originalet, men Nokia har ”moderniserat” den nya 3310:an på några plan. Nya Nokia 3310 har fått en färgskärm och en kamera på 2 megapixlar, men telefonen kommer också i en mängd olika kulörer som inkluderar gult, rött, vitt (silver) och svart.

Mycket känner man igen från originalet. Du kan exempelvis spela Snake – ett spel som var mycket poppis för sin tid! Formfaktorn ska också vara densamma som i originalet. Nya Nokia 3310 har också en batteritid på smått otroliga 25 timmars talktime och upp till en månads batteritid vid standbyläge. 

Jag som växt upp under den ”moderna” tiden tycker det är kul att Nokia lanserar en retrotelefon, inga saker såsom GPS eller Wi-Fi finns med ombord. För mig blir det ett köp för att testa på hur det är att leva utan Facebook, Twitter, Internet och allt därtill. 

Nya Nokia 3310 kommer kosta 490 kronor och lanseras under kvartal två! 


Bild: Nokia

Kommentarer