Fortsätt till huvudinnehåll

Här är samtliga specifikationer för LG G6 - från topp till tå

LG:s lansering av företagets nya flaggskeppstelefon G6 kommer säkerligen bli ett av huvudnumren på MWC-mässan. Jag har tidigare visat bilder och rapporterat om  specifikationer på mobilen. Nu har en hel specifikationslista för G6 påträffats på nätet!

Om vi börjar med att ta en titt på specifikationerna för panelen så står det listat att LG G6 kommer få en 5,7 tumsskärm med en upplösning på 1440 x 2960, något som antagligen kommer kallas för Quad HD+. Denna skärmupplösning ska i sin tur ge en pixeltäthet på 577 pixlar per tum (PPI). Panelen ska vara av IPS-typ och skyddas av Corings GorillaGlas 5.

Om vi tar en titt på prestandan så ska LG G6 drivas av processorn Snapdragon 821 tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Förhoppningsvis kan man trycka in ytterligare mer minne med hjälp av ett SD-kort, något som inte framgår i specifikationerna.

På baksidan av telefonen hittar man två stycken kameror. Båda dessa ska ha fått en upplösning på 16 megapixlar, men ska ha fått samma funktionalitet som de hade i LG G5. Det vill säga en vidvinkelfunktion. Förhoppningsvis är denna funktion ännu bättre än vad den var i LG G5, något som återstår att se! Den främre kameran ska ha fått en upplösning på 8 megapixlar med bländaravtalet f/2.0.

I övrigt sägs det att G6 kommer få en USB Type C-kontakt med stöd för snabbladdning, IP68-klassning, en fingeravtrycksläsare och Android 7.1.1 Nougat direkt ur lådan.  
  

Bild: UnderKG
Alla specifikationer är preliminära. 

Kommentarer