Huawei Honor 8 Lite presenterad - Finland blir först ut

Under gårdagen dök plötsligt en ny enhet från Huawei upp. Den nya enheten kallades Honor 8 Lite. Nu har en finsk återförsäljare listat upp både bilder och specifikationer för enheten. Om det rör sig om ett misstag eller inte nämns det inget om, men jag misstänker att så är fallet!
Huawei Honor 8 Lite är identisk till sitt lite mer påkostade syskon Honor 8 till utsidan sett. Detta innebär att Honor 8 Lite också består av 15 lager slipat glas på framsidan bland annat! Honor 8 Lite ser däremot ut att ha fått en något mer korallblå färg en vanliga Honor 8.

Om vi tar en titt på specifikationerna har Honor 8 Lite fått en 5,2” display med Full HD-upplösning. Vidare har telefonen fått Huaweis egna processor Kirin 655 med 3 GB RAM och 16 GB inbyggt minne. Om man vill ska man kunna uppgradera minnet med ett SD-kort (upp till 256 GB).

Honor 8 Lite har fått en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan som också agerar snabbkommandoknapp åt till exempel ficklampan. Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så har Honor 8 Lite fått en enkel kamera på baksidan som fått en upplösning på 12 megapixlar med en bländaravtal på f/2.2. Den främre kameran har istället fått en upplösning på 8 megapixlar.


Telefonen går redan att köpa i vårt grannland Finland för 269 euro, något som motsvarar 2534 svenska kronor. Det skulle förvåna mig mycket om telefonen inte kommer hit, eftersom Finland, ett av Sveriges grannländer, redan fått telefonen. Bilder: Huawei/GSMArena

Kommentarer

Annons

Fri frakt på alla ordrar över 450 kr!