Fortsätt till huvudinnehåll

Huawei Honor 8 Lite presenterad - Finland blir först ut

Under gårdagen dök plötsligt en ny enhet från Huawei upp. Den nya enheten kallades Honor 8 Lite. Nu har en finsk återförsäljare listat upp både bilder och specifikationer för enheten. Om det rör sig om ett misstag eller inte nämns det inget om, men jag misstänker att så är fallet!
Huawei Honor 8 Lite är identisk till sitt lite mer påkostade syskon Honor 8 till utsidan sett. Detta innebär att Honor 8 Lite också består av 15 lager slipat glas på framsidan bland annat! Honor 8 Lite ser däremot ut att ha fått en något mer korallblå färg en vanliga Honor 8.

Om vi tar en titt på specifikationerna har Honor 8 Lite fått en 5,2” display med Full HD-upplösning. Vidare har telefonen fått Huaweis egna processor Kirin 655 med 3 GB RAM och 16 GB inbyggt minne. Om man vill ska man kunna uppgradera minnet med ett SD-kort (upp till 256 GB).

Honor 8 Lite har fått en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan som också agerar snabbkommandoknapp åt till exempel ficklampan. Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så har Honor 8 Lite fått en enkel kamera på baksidan som fått en upplösning på 12 megapixlar med en bländaravtal på f/2.2. Den främre kameran har istället fått en upplösning på 8 megapixlar.


Telefonen går redan att köpa i vårt grannland Finland för 269 euro, något som motsvarar 2534 svenska kronor. Det skulle förvåna mig mycket om telefonen inte kommer hit, eftersom Finland, ett av Sveriges grannländer, redan fått telefonen. Bilder: Huawei/GSMArena

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi Mix 2. Många har nog frågat sig hur Xiaomis nya telefon kommer att se ut. Här har ni svaret!
Av bilden nedan att döma kommer telefonen få grymt mycket skärmyta på framsidan, största skärmytan jag någonsin sett i en smartphone. Det ser fortfarande ut som att Mix 2 kommer få lite bezel, men inte alls mycket. Det ser dessutom ut som att Xiaomi valt att "gömma" telefonhögtalaren bakom skärmen.

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

OnePlus kommer inom en snar framtid offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har samtliga huvudspecifikationer läckt ut via en butik. Dessutom avslöjas priset! 

Det står nu klart att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda varianter kommer med 6 GB RAM. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 8 megapixlar.

Det nämns också att telefonen kommer få en främre fingeravtrycksläsare och Dash Charge 2.0. Telefonen kommer kosta 449 dollar, något som motsvarar drygt 4000 kronor just nu.


Källa

Moto presenterar G5S och G5S Plus

Moto har under tisdagen presenterat två nya uppföljare till Moto G5 och G5 Plus. Uppföljarna kallas för Moto G5S och G5S Plus och erbjuder bland annat konstruktioner i aluminium.
Om vi börjar med Moto G5S har den här mobilen utrustats med en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi en Octa-Core processor från Qualcomm som tickar på i 1,4 GHz. Här finner vi också 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel medans den främre fått en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi ett 3000 mAh batteri och en främre fingeravtrycksläsare. G5S har fått en konstruktion som ska kunna tåla regn.
Om vi istället tar en titt på Moto G5S Plus så handlar det mycket om telefonens dubbla 13 MP-kameror som kan fotografera i svartvitt. Det innebär att ena sensorn är en färgsensor medans den andra sensorn är av monokrom-typ. G5S Plus har också fått en något uppgraderad 8 MP-kamera på framsidan som dessutom utrustats med en LED-blixt. Moto h…