Huawei offentliggör Watch 2 - kommer i en standard och lyxvariant!

Huawei har inte bara presenterat telefonerna P10 och P10 Plus under dagen, man har också presenterat den nya smartklockan Huawei Watch 2. En smartklocka som bygger på Android Wear 2.0 och har plats för eget SIM-kort.

Huawei Watch 2 har fått en cirkulär display som mäter 1,2 tum. Klockan har fått en upplösning på 390 x 390 pixlar, något som resulterar i en pixeltäthet på 326 pixlar per tum. Panelen är av typen AMOLED. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 2100 tillsammans med 768 megabyte RAM.  Det interna minnet ligger kvar på 4 GB från generation ett av Huawei Watch!

Huawei Watch 2 ska kunna användas helt fristående eftersom man kan sätta i ett SIM-kort i klockan. Klockan kommer även finnas tillgänglig i en variant med e SIM, något vi i Sverige däremot ännu inte kan nyttja. Klockan komma antingen med en sportig stil, då heter klockan bara Huawei Watch 2, men den kommer även i en mer exklusiv version, och då kallas klockan för Watch 2 Porsche Design.
I övrigt har klockan fått en GPS och ett 420 mAh stort batteri som enligt Huawei ska räcka upp till 2 dagars användning.


Klockan kommer till Sverige i början av april. Pris har ännu inte förmedlats av Huawei. 


Bild: Huawei

Kommentarer

Annons

Fri frakt på alla ordrar över 450 kr!