Fortsätt till huvudinnehåll

Jag unboxar Xiaomi Redmi 4 Prime

Under dagen anlände Xiaomis nyaste medlem i mellanklassegmentet till Mobilanyheters huvudkontor. I vanlig ordning kommer jag göra en unboxing-text kring vad du får med i förpackningen. Nytt för denna gång är också att telefonen är fotad från varenda vinkel!


Xiaomi Redmi 4 PrimeDet första jag möts av när jag möter lådans framsida är en helvit framsida med en fyra, också den i en vit färg. Inga fler detaljer finner jag på framsidan.

Om vi går över till den högra långsidan så är den, liksom framsidan, riktigt stilren. Det jag finner här är texten ”Redmi 4”. Dock är detta skrivet på kinesiska eftersom telefonen främst är avsedd för den kinesiska marknaden. Den vänstra långsidan av förpackningen är identisk till den högra långsidan med samma tryck.

På baksidan av kartongen finner jag huvudspecifikationerna för telefonen. Här nämns det att Redmi 4 har fått en bakre 13 megapixelskamera, en främre 5 megapixelskamera såväl som ett gigantiskt 4100 mAh batteri för att kunna driva den 5 tums stora skärmen.

I förpackningen finner jag följande:

·       Xiaomi Redmi 4 Prime (3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne)
·       En stickpropp för eluttaget
·       En Micro USB sladd
·       Instruktioner samt en nål för SIM-kortet

Vid första intrycket upptäcker jag att telefonen ligger otroligt skönt i handen tack vore sin tvålformade form. Överlag känns Xiaomi Redmi 4 Prime som en riktigt genomtänkt smartphone, speciellt för sitt ringa pris av 2690 riksdaler! 

Ett fullständigt test på mobilen kommer inom kort. Om du redan nu vet med dig att du vill kolla på hela specifikationslistan och kanske köpa ett eget exemplar av Xiaomi Redmi 4 Prime kan du göra det här
Framsidan på kartongen 
Vänstra långsidan på kartongen 
Högra långsidan av kartongen 


Baksidan av kartongen 
Kartongens undersida 
Allt som ingår i förpackningen 
Telefonens framsida
Telefonens undersida 
Telefonens översida 

Kommentarer