Fortsätt till huvudinnehåll

Jag unboxar Xiaomi Redmi 4 Prime

Under dagen anlände Xiaomis nyaste medlem i mellanklassegmentet till Mobilanyheters huvudkontor. I vanlig ordning kommer jag göra en unboxing-text kring vad du får med i förpackningen. Nytt för denna gång är också att telefonen är fotad från varenda vinkel!


Xiaomi Redmi 4 PrimeDet första jag möts av när jag möter lådans framsida är en helvit framsida med en fyra, också den i en vit färg. Inga fler detaljer finner jag på framsidan.

Om vi går över till den högra långsidan så är den, liksom framsidan, riktigt stilren. Det jag finner här är texten ”Redmi 4”. Dock är detta skrivet på kinesiska eftersom telefonen främst är avsedd för den kinesiska marknaden. Den vänstra långsidan av förpackningen är identisk till den högra långsidan med samma tryck.

På baksidan av kartongen finner jag huvudspecifikationerna för telefonen. Här nämns det att Redmi 4 har fått en bakre 13 megapixelskamera, en främre 5 megapixelskamera såväl som ett gigantiskt 4100 mAh batteri för att kunna driva den 5 tums stora skärmen.

I förpackningen finner jag följande:

·       Xiaomi Redmi 4 Prime (3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne)
·       En stickpropp för eluttaget
·       En Micro USB sladd
·       Instruktioner samt en nål för SIM-kortet

Vid första intrycket upptäcker jag att telefonen ligger otroligt skönt i handen tack vore sin tvålformade form. Överlag känns Xiaomi Redmi 4 Prime som en riktigt genomtänkt smartphone, speciellt för sitt ringa pris av 2690 riksdaler! 

Ett fullständigt test på mobilen kommer inom kort. Om du redan nu vet med dig att du vill kolla på hela specifikationslistan och kanske köpa ett eget exemplar av Xiaomi Redmi 4 Prime kan du göra det här
Framsidan på kartongen 
Vänstra långsidan på kartongen 
Högra långsidan av kartongen 


Baksidan av kartongen 
Kartongens undersida 
Allt som ingår i förpackningen 
Telefonens framsida
Telefonens undersida 
Telefonens översida 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi Mix 2. Många har nog frågat sig hur Xiaomis nya telefon kommer att se ut. Här har ni svaret!
Av bilden nedan att döma kommer telefonen få grymt mycket skärmyta på framsidan, största skärmytan jag någonsin sett i en smartphone. Det ser fortfarande ut som att Mix 2 kommer få lite bezel, men inte alls mycket. Det ser dessutom ut som att Xiaomi valt att "gömma" telefonhögtalaren bakom skärmen.

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

OnePlus kommer inom en snar framtid offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har samtliga huvudspecifikationer läckt ut via en butik. Dessutom avslöjas priset! 

Det står nu klart att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda varianter kommer med 6 GB RAM. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 8 megapixlar.

Det nämns också att telefonen kommer få en främre fingeravtrycksläsare och Dash Charge 2.0. Telefonen kommer kosta 449 dollar, något som motsvarar drygt 4000 kronor just nu.


Källa

Moto presenterar G5S och G5S Plus

Moto har under tisdagen presenterat två nya uppföljare till Moto G5 och G5 Plus. Uppföljarna kallas för Moto G5S och G5S Plus och erbjuder bland annat konstruktioner i aluminium.
Om vi börjar med Moto G5S har den här mobilen utrustats med en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi en Octa-Core processor från Qualcomm som tickar på i 1,4 GHz. Här finner vi också 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel medans den främre fått en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi ett 3000 mAh batteri och en främre fingeravtrycksläsare. G5S har fått en konstruktion som ska kunna tåla regn.
Om vi istället tar en titt på Moto G5S Plus så handlar det mycket om telefonens dubbla 13 MP-kameror som kan fotografera i svartvitt. Det innebär att ena sensorn är en färgsensor medans den andra sensorn är av monokrom-typ. G5S Plus har också fått en något uppgraderad 8 MP-kamera på framsidan som dessutom utrustats med en LED-blixt. Moto h…