Fortsätt till huvudinnehåll

Ny bild på LG G6 - sticker ut från mängden smartphones

Jag har flertalet gånger skrivit inlägg om påstådda bilder på LG:s kommande flaggskepp G6. Nu har ytterligare en bild dykt upp på luren, men något skiljer denna från de tidigare bilderna jag lagt ut!

På de tidigare bilderna jag lagt upp på LG:s kommande flaggskepp så har det inte varit en färdig version av telefonen som fastnat på bild, utan prototyper. Nu har en färdig version av G6 fastnat på bild, och den är riktigt läcker!

Det som visas på bilden är telefonens baksida. Här kan vi se att LG utrustat G6 med dubbla kameror med en LED-blixt samt en kombinerad fingeravtrycksläsare och strömknapp. Det vi också kan se är en G6-logga placerad långt ner på baksidan. Det som drar mest uppmärksamhet är färgen på telefonen. G6 ser ut att bli pianolackad till ytan på baksidan – precis som iPhone 7 och Xiaomi Mi Mix. Telefonen kommer antagligen bli en riktig fingeravtrycksmagnet, men jag hoppas att den inte är lika lättrepad som iPhone 7.

Detta betyder förhoppningsvis att LG G6 kommer i en vanlig, klassik svart färg och en färg som liknar Jet Black!  

Bild: GSMArena


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi Mix 2. Många har nog frågat sig hur Xiaomis nya telefon kommer att se ut. Här har ni svaret!
Av bilden nedan att döma kommer telefonen få grymt mycket skärmyta på framsidan, största skärmytan jag någonsin sett i en smartphone. Det ser fortfarande ut som att Mix 2 kommer få lite bezel, men inte alls mycket. Det ser dessutom ut som att Xiaomi valt att "gömma" telefonhögtalaren bakom skärmen.

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

OnePlus kommer inom en snar framtid offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har samtliga huvudspecifikationer läckt ut via en butik. Dessutom avslöjas priset! 

Det står nu klart att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda varianter kommer med 6 GB RAM. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 8 megapixlar.

Det nämns också att telefonen kommer få en främre fingeravtrycksläsare och Dash Charge 2.0. Telefonen kommer kosta 449 dollar, något som motsvarar drygt 4000 kronor just nu.


Källa

Moto presenterar G5S och G5S Plus

Moto har under tisdagen presenterat två nya uppföljare till Moto G5 och G5 Plus. Uppföljarna kallas för Moto G5S och G5S Plus och erbjuder bland annat konstruktioner i aluminium.
Om vi börjar med Moto G5S har den här mobilen utrustats med en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi en Octa-Core processor från Qualcomm som tickar på i 1,4 GHz. Här finner vi också 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel medans den främre fått en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi ett 3000 mAh batteri och en främre fingeravtrycksläsare. G5S har fått en konstruktion som ska kunna tåla regn.
Om vi istället tar en titt på Moto G5S Plus så handlar det mycket om telefonens dubbla 13 MP-kameror som kan fotografera i svartvitt. Det innebär att ena sensorn är en färgsensor medans den andra sensorn är av monokrom-typ. G5S Plus har också fått en något uppgraderad 8 MP-kamera på framsidan som dessutom utrustats med en LED-blixt. Moto h…