Fortsätt till huvudinnehåll

Nya bilder läcker ut på LG G6 - visar en riktigt tunn ram runt skärmen

Den produktlansering jag utan tvekan ser mest fram emot på MWC är LG:s event där man förväntas visa upp sitt nya flaggskepp ”G6”. Antingen kommer G6 bli en flopp, något som G5 visade sig bli. Men det kan också hända att luren blir en succé för LG och därmed en nystart för företagets mobilavdelning!
LG har avslöjat att man kommer visa upp sitt nya flaggskepp under MWC. LG har ännu inte skickat ut en teaserbild där man ”teasat” upp mobilen tillräckligt för att man ska kunna få en glimt av designen.  Under kvällen har ett gäng bilder på en prototyp av G6 hamnat på nätet. Av bilderna att döma kommer LG G6 få en riktigt tunn ram runt displayen, dubbla kameror på baksidan med en kombinerad ström och fingeravtrycksläsare placerade under kamerorna och en USB Type C-kontakt med en mediehögtalare placerad i botten.


Tidigare källor och bilder har också indikerat att LG G6 kommer få en slimmad ram runt skärmen, något jag gillar! Dessutom om man lyckas göra G6 IP68-klassad fastän man lyckats göra ramen runtom skärmen så pass tunn!


Bilder: PhoneArena

Kommentarer