Fortsätt till huvudinnehåll

Nya bilder visar hela designen på LG G6 - från topp till tå

Påstådda bilder på LG:s kommande flaggskepp G6 har det varit gått av de senaste dagarna. Senast vid förmiddags rapporterade jag om en bild som läckt ut på telefonens baksida. Nu är det dags igen, fast denna gång har det släppts fyra stycken bilder som visar på telefonen från alla dess vinklar!Det har under kvällen dykt upp ett gäng bilder på LG:s kommande flaggskepp G6. Bilderna indikerar att G6 kommer få många likheter med föregångaren G5 till det yttre, men samtidigt ser det ut som att LG finputsat det yttre från G5 som inte var bra!


Om vi börjar med undersidan på telefonen så finner vi här en USB Type C-kontakt, en manohögtalare för medieljud. Vi ser också att G6 kommer få en mikrofon och två antennlinjer placerade i botten.
Om vi kollar in toppen på telefonen så ser vi att G6 fått ett 3,5 mm uttag placerat här, men också en mikrofon såväl som två antennlinjer.


Baksidan av telefonen ser ut att bestå av borstad metall, likt så HTC gjorde med sin HTC One M9. Tillskillnad från tidigare telefoner i G-serien sägs LG G6 sakna möjligheten till ett utbytbart batteri, något som känns trist. Precis som i G5:ans fall kommer G6 få dubbla kameror på baksidan tillsammans med en kombinerad fingeravtrycksläsare och strömknapp.

Det känns som att LG kan ha inspirerats av HTC när man utformat G6, det då LG G6 också ser ut att få en tvålkroppsformad baksida, allt för att mobilen ska ligga så bra i handen som möjligt!

LG G6 förväntas bli uppvisad den 26:e februari.  Bilder: underkg 

Kommentarer