Fortsätt till huvudinnehåll

Rykte: Exakta mått läcker ut på Samsung Galaxy S8 Plus och Galaxy S8

Vi vet att Samsung kommer offentliggöra Galaxy S8 och S8 Plus på ett separat event man kommer hålla den 29:e mars. Det är å andra sidan det enda vi vet helt säkert, då spekulationerna kring hur telefonerna kommer att bli är i full gång!


Bilder: Cnet Korea
I mitt inlägg där jag rapporterade om primära specifikationer skrev jag om påstådda mått för Galaxy S8 Plus. Där skrev jag att luren skulle mäta 78,5 x 152,4 x 8 mm, något som inte stämmer enligt dagens uppgifter. Enligt den nyaste källan kommer Galaxy S8 Plus mäta 65 x 143 mm, inga uppgifter för hur tjock telefonen kan komma att bli nämns inte. Om detta visar sig bli måtten (och att tidigare rykte om att en 6,4 tumsskärm stämmer) så betyder det att S8 Plus blir marginellt bredare än S7 Edge, men får en 0,7” större skärm.

Måtten för Samsung Galaxy S8 Plus

Om vi istället tar en titt på Samsung Galaxy S8 så ser det ut som att telefonen kommer mäta 70 x 155 mm. Detta betyder att S8 blir dryga 10 mm högre än Galaxy S7, men fortfarande lika bred. Telefonen bli antagligen så pass mycket högre än Galaxy S7 eftersom Galaxy S8 ryktas få en 5,8 tumsskärm – att jämföra med Galaxy S7 som har en skärm på  5,1”. 


Måtten för Samsung Galaxy S8

Kommentarer