Fortsätt till huvudinnehåll

Rykte: LG G6 kommer i tre versioner

 LG kommer den 26:e februari hålla ett event där man förväntas visa upp sitt nya flaggskepp G6. Nu har ett dokument läckt ut på nätet som också indikerar att man kommer visa upp en Compact samt en Lite-version av mobilen. 

LG G6 lär bli en rejäl pjäs med sina 5,7”. Även fast mobilen sägs få slimmade ramar runt skärmen så kan LG inte krympa ner mobilens storlek till exempelvis G5:s storlek. Ett läckt dokument visar nu på att LG också kommer presentera en Compact samt Lite-version av mobilen.

Inga specifikationer för mobilerna nämns. Men jag gissar att LG tänker göra som Sony gjort med sina tidigare modeller i Xperia Compact-serien, nämligen göra en mer kompakt version av G6 med samma specifikationer som den större modellen.

Jag tror att LG G6 Compact kan komma att få en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Resterande specifikationer tror jag kommer bli densamma som i G6. Vilket bland annat innebär IP68-klassning och processorn Snapdragon 821 med 4 GB RAM.  

Om vi istället kollar in LG G6 Lite så rör det sig antagligen om en lika stor enhet som LG G6, fast med fler nedbantade specifikationer. Jag tror att G6 Lite kommer få processorn Snapdragon 625 med 3 GB RAM samt behålla samma 5,7 tumsskärm som G6, fast få en lägre 1080p – upplösning.

Dessa rykten bör tas med en nypa salt. 

Bild: LG

Kommentarer