Fortsätt till huvudinnehåll

Rykte: LG G6 kommer i tre versioner

 LG kommer den 26:e februari hålla ett event där man förväntas visa upp sitt nya flaggskepp G6. Nu har ett dokument läckt ut på nätet som också indikerar att man kommer visa upp en Compact samt en Lite-version av mobilen. 

LG G6 lär bli en rejäl pjäs med sina 5,7”. Även fast mobilen sägs få slimmade ramar runt skärmen så kan LG inte krympa ner mobilens storlek till exempelvis G5:s storlek. Ett läckt dokument visar nu på att LG också kommer presentera en Compact samt Lite-version av mobilen.

Inga specifikationer för mobilerna nämns. Men jag gissar att LG tänker göra som Sony gjort med sina tidigare modeller i Xperia Compact-serien, nämligen göra en mer kompakt version av G6 med samma specifikationer som den större modellen.

Jag tror att LG G6 Compact kan komma att få en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Resterande specifikationer tror jag kommer bli densamma som i G6. Vilket bland annat innebär IP68-klassning och processorn Snapdragon 821 med 4 GB RAM.  

Om vi istället kollar in LG G6 Lite så rör det sig antagligen om en lika stor enhet som LG G6, fast med fler nedbantade specifikationer. Jag tror att G6 Lite kommer få processorn Snapdragon 625 med 3 GB RAM samt behålla samma 5,7 tumsskärm som G6, fast få en lägre 1080p – upplösning.

Dessa rykten bör tas med en nypa salt. 

Bild: LG

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi Mix 2. Många har nog frågat sig hur Xiaomis nya telefon kommer att se ut. Här har ni svaret!
Av bilden nedan att döma kommer telefonen få grymt mycket skärmyta på framsidan, största skärmytan jag någonsin sett i en smartphone. Det ser fortfarande ut som att Mix 2 kommer få lite bezel, men inte alls mycket. Det ser dessutom ut som att Xiaomi valt att "gömma" telefonhögtalaren bakom skärmen.

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

OnePlus kommer inom en snar framtid offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har samtliga huvudspecifikationer läckt ut via en butik. Dessutom avslöjas priset! 

Det står nu klart att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda varianter kommer med 6 GB RAM. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 8 megapixlar.

Det nämns också att telefonen kommer få en främre fingeravtrycksläsare och Dash Charge 2.0. Telefonen kommer kosta 449 dollar, något som motsvarar drygt 4000 kronor just nu.


Källa

Moto presenterar G5S och G5S Plus

Moto har under tisdagen presenterat två nya uppföljare till Moto G5 och G5 Plus. Uppföljarna kallas för Moto G5S och G5S Plus och erbjuder bland annat konstruktioner i aluminium.
Om vi börjar med Moto G5S har den här mobilen utrustats med en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi en Octa-Core processor från Qualcomm som tickar på i 1,4 GHz. Här finner vi också 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel medans den främre fått en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi ett 3000 mAh batteri och en främre fingeravtrycksläsare. G5S har fått en konstruktion som ska kunna tåla regn.
Om vi istället tar en titt på Moto G5S Plus så handlar det mycket om telefonens dubbla 13 MP-kameror som kan fotografera i svartvitt. Det innebär att ena sensorn är en färgsensor medans den andra sensorn är av monokrom-typ. G5S Plus har också fått en något uppgraderad 8 MP-kamera på framsidan som dessutom utrustats med en LED-blixt. Moto h…