Fortsätt till huvudinnehåll

Rykte: så mycket kostar Samsung Galaxy S8 och S8 Plus

Lanseringen av Samsungs kommande flaggskepp Galaxy S8 börjar närma sig med stormsteg. Vi har fram tills nu både fått se ett gäng bilder på Samsung Galaxy S8, men jag har också rapporterat om ett gäng påstådda specifikationer för enheten. Nu har preliminära prisuppgifter dykt upp!

Enligt källan kommer Samsung Galaxy S8 och S8 Plus att komma i tre olika varianter. Dels har vi en modell med 6/64 GB minne, men vi hittar också en variant av telefonen med 6/128 GB minne. Enligt källan kommer dessa modeller av telefonen endast att säljas i Asien, vilket känns trist. Modellen med 6/64 GB minne ska enligt källan gå loss på 885 dollar, något som motsvarar 7784 svenska kronor just nu. Modellen med 6/128 GB minne ska istället kosta 943 dollar, något som motsvarar 8300 svenska kronor.

Det är dock modellen med 4/64 GB minne som kommer släppas i Europa hävdar källan. Det vore tråkigt om detta blir fallet dock. Jag har dessvärre inga prisuppgifter på telefonen. Men enligt tidigare källor kommer Samsung Galaxy S8 kosta 7990 kronor medans S8 Plus  ska kosta 8990 svenska kronor.      

Bild: GizmoChina

Kommentarer