Samsung presenterar surfplattan Galaxy Tab S3 med tillhörande pekpenna

Samsung har under kvällen introducerat uppföljaren till nästan två år gamla Galaxy Tab S2. Uppföljaren heter Samsung Galaxy Tab S3, och Samsung följer en väldigt röd tråd om man kollar på Galaxy Tab S2, då plattorna är mer lika än olika enligt mig!

Bild: Samsung
Samsung Galaxy Tab S3 har fått en tillhörande pekpenna (S-Pen) som kan användas på den 9,7 tums stora skärmen. När vi pratar om skärmen så har den fått en upplösning på 2048 x 1536 pixlar med en SUPER AMOLED-panel. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 820 tillsammans med 4 GB RAM och 32 GB inbyggt minne, men plats för minneskort finns om så önskas.

Den bakre kameran på plattan har fått en upplösning på 13 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 5 megapixlar. I övrigt har Galaxy Tab S3 fått en fingeravtrycksläsare placerad på framsidan (i hemknappen), ett 6000 mAh stort batteri, fyra stycken högtalare och en mjukvara baserad på Android 6.0 Marshmallow.
Den stora höjdpunkten med Galaxy Tab S3 är att man kan docka in plattan i ett tangentbord som ger dig möjligheten att använda Tab S3 som en PC!


Samsung nämner tyvärr inga lanserings och prisuppgifter. 


Bilder: GSMArena

Kommentarer

Annons

Fri frakt på alla ordrar över 450 kr!