Fortsätt till huvudinnehåll

Då släpps nya supertelefonerna från Xiaomi

Xiaomi kommer med allra största sannolikhet hålla ett event den 11e april, vilket är drygt två veckor bort. Nu har Xiaomi bekräftat att man kommer presentera en ny superlur detta datum. Uppgifter som du inte får missa! 


Bilder: Xiaomi
Naturligtvis är det Xiaomi Mi 6 jag pratar om. Xiaomis CEO Lei Jun har under fredagskvällen bekräftat att man kommer presentera sitt nästa mobilflaggskepp nästa månad. Troligtvis kommer Xiaomi presentera Mi 6 och Mi 6 Plus som sina nästa flaggskeppstelefoner.

Det ser också ut som att en bild på Xiaomi Mi 6 Plus läckt ut på nätet. Likheterna mellan Mi 6 Plus och Mi 5S Plus är många. Det är istället kulören på telefonen som får mest uppmärksamhet. Det ser ut som att Xiaomi kommer släppa Mi 6 Plus i en mörkblå kulör, en helt ny färg för Xiaomis telefoner. Om vi kollar till specifikationerna sägs det att Mi 6 Plus kommer få en 5,7 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar), processorn Snapdragon 835 med 6 GB RAM och antingen 64 eller 128 GB inbyggt minne och en fingeravtrycksläsare från svenska Fingerprint Cards. Mobilen ska dessutom få ett gigantiskt 4500 mAh batteri!Källa

Kommentarer