Jag gör en unboxing på Fitbit Alta HR!

Fitbit satsar verkligen hårt på sin nya produkt Alta HR. Så pass hårt att man bjöd in media för att prata mer om Alta HR:s huvudfokus: sömn. Det är tack vare en pulsmätare som Fitbit Alta HR kan ta sömnmätning till en helt ny nivå! I det här inlägget gör jag en unboxing på Alta HR!På lådans framsida finner vi högst upp en Fitbit Alta HR-logga följt av en produktbild på armbandet samt huvudspecifikationerna. Bland specifikationerna nämns det att Alta HR fått en pulsmätare och utbytbara armband (alla armband till Alta fungerar även till Alta HR). Det nämns också att man kan ta emot notiser från sin Apple, Android eller Windows Phone-smartphone. Sist men inte minst nämns det att Alta HR har en sömnfunktion som mäter din sömn.


Den högra långsidan består återigen av en produktbild och en Fitbit-logga. Produktbilden visar att Alta HR kan mäta dina steg. På den vänstra långsidan berättar Fitbit att Alta HR fått ett armband som är justerbart, så att du ska kunna ställa in den storlek som passar dig. Här nämns också att Alta HR har en app som är kompatibel med din Android, Apple eller Windows Phone-enhet!
På baksidan hittar vi de viktigaste specifikationerna för Alta HR med korta beskrivningar infogade efter varje nämnd specifikation. Den mest intressanta specifikationen på baksidan är sov bättre-specifikationen. Fitbit förklarar att Alta kan mäta hur många timmar du sover respektive är vaken. Fitbit nämner också att Alta HR har ett inbyggt vibrationsalarm som vibrerar vid utsatt tid! Fitbit nämner också att Alta HR fått en lång batteritid. Mer specifikt har Alta HR ett batteri som räcker upp till sju dagar – att jämföra med Alta som har ett batteri som räcker upp till fem dagars användning!

För att komma ned i förpackningen har Fitbit Alta HR fått ett omslag som man drar av, för att sedan komma in i lådan som man öppnar genom en magnetflärp. I lådan hittar vi följande:

  • Fitbit Alta HR 
  • En snabbstartsguide 
  • En laddkabel 
Ett test på Fitbit Alta HR kommer inom kort! 


Kommentarer

Annons

Fri frakt på alla ordrar över 450 kr!