Fortsätt till huvudinnehåll

Jag gör en unboxing på Fitbit Alta HR!

Fitbit satsar verkligen hårt på sin nya produkt Alta HR. Så pass hårt att man bjöd in media för att prata mer om Alta HR:s huvudfokus: sömn. Det är tack vare en pulsmätare som Fitbit Alta HR kan ta sömnmätning till en helt ny nivå! I det här inlägget gör jag en unboxing på Alta HR!På lådans framsida finner vi högst upp en Fitbit Alta HR-logga följt av en produktbild på armbandet samt huvudspecifikationerna. Bland specifikationerna nämns det att Alta HR fått en pulsmätare och utbytbara armband (alla armband till Alta fungerar även till Alta HR). Det nämns också att man kan ta emot notiser från sin Apple, Android eller Windows Phone-smartphone. Sist men inte minst nämns det att Alta HR har en sömnfunktion som mäter din sömn.


Den högra långsidan består återigen av en produktbild och en Fitbit-logga. Produktbilden visar att Alta HR kan mäta dina steg. På den vänstra långsidan berättar Fitbit att Alta HR fått ett armband som är justerbart, så att du ska kunna ställa in den storlek som passar dig. Här nämns också att Alta HR har en app som är kompatibel med din Android, Apple eller Windows Phone-enhet!
På baksidan hittar vi de viktigaste specifikationerna för Alta HR med korta beskrivningar infogade efter varje nämnd specifikation. Den mest intressanta specifikationen på baksidan är sov bättre-specifikationen. Fitbit förklarar att Alta kan mäta hur många timmar du sover respektive är vaken. Fitbit nämner också att Alta HR har ett inbyggt vibrationsalarm som vibrerar vid utsatt tid! Fitbit nämner också att Alta HR fått en lång batteritid. Mer specifikt har Alta HR ett batteri som räcker upp till sju dagar – att jämföra med Alta som har ett batteri som räcker upp till fem dagars användning!

För att komma ned i förpackningen har Fitbit Alta HR fått ett omslag som man drar av, för att sedan komma in i lådan som man öppnar genom en magnetflärp. I lådan hittar vi följande:

  • Fitbit Alta HR 
  • En snabbstartsguide 
  • En laddkabel 
Ett test på Fitbit Alta HR kommer inom kort! 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi Mix 2. Många har nog frågat sig hur Xiaomis nya telefon kommer att se ut. Här har ni svaret!
Av bilden nedan att döma kommer telefonen få grymt mycket skärmyta på framsidan, största skärmytan jag någonsin sett i en smartphone. Det ser fortfarande ut som att Mix 2 kommer få lite bezel, men inte alls mycket. Det ser dessutom ut som att Xiaomi valt att "gömma" telefonhögtalaren bakom skärmen.

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

OnePlus kommer inom en snar framtid offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har samtliga huvudspecifikationer läckt ut via en butik. Dessutom avslöjas priset! 

Det står nu klart att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda varianter kommer med 6 GB RAM. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 8 megapixlar.

Det nämns också att telefonen kommer få en främre fingeravtrycksläsare och Dash Charge 2.0. Telefonen kommer kosta 449 dollar, något som motsvarar drygt 4000 kronor just nu.


Källa

Moto presenterar G5S och G5S Plus

Moto har under tisdagen presenterat två nya uppföljare till Moto G5 och G5 Plus. Uppföljarna kallas för Moto G5S och G5S Plus och erbjuder bland annat konstruktioner i aluminium.
Om vi börjar med Moto G5S har den här mobilen utrustats med en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi en Octa-Core processor från Qualcomm som tickar på i 1,4 GHz. Här finner vi också 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel medans den främre fått en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi ett 3000 mAh batteri och en främre fingeravtrycksläsare. G5S har fått en konstruktion som ska kunna tåla regn.
Om vi istället tar en titt på Moto G5S Plus så handlar det mycket om telefonens dubbla 13 MP-kameror som kan fotografera i svartvitt. Det innebär att ena sensorn är en färgsensor medans den andra sensorn är av monokrom-typ. G5S Plus har också fått en något uppgraderad 8 MP-kamera på framsidan som dessutom utrustats med en LED-blixt. Moto h…