Fortsätt till huvudinnehåll

OPPO offentliggör F3 Plus - selfie-experten är här!

Kinesiska OPPO har under dagen offentliggjort företagets nya F3 Plus (av misstag) – en telefon som riktar sig till alla selfie-fantaster där ute. Här är allt du behöver veta kring OPPO:s nya satsning!


Bilder: OPPO

Om vi börjar med basspecifikationerna för mobilen så avslöjas det att F3 Plus fått en 6 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). Skärmen skyddas av GorillaGlas 5, vilket är bra! Om vi dyker ned under huven avslöjas det att F3 Plus fått processorn Snapdragon 653 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.

På baksidan hittar vi en bakre 16 MP-kamera med ett lågt bländartal på f/1.7. Det är på framsidan hypen kring F3 Plus växer. Den ena kamerasensorn har fått en upplösning på 8 megapixlar medans den andra sensorn fått en upplösning på 16 megapixlar. Tillsammans ska dessa kameror skapa en vidvinkel-effekt upp till 120 grader.

I övrigt finner vi ett 4000 mAh stort batteri med stöd för snabbladdning genom USB Type C-kontakten, en fingeravtrycksläsare och Android 6.0 Marshmallow.

Pris- samt tillgänglighet är ännu oklart.


Kommentarer