Samsung offentliggör Samsung Galaxy S8 och S8+

Samsung har under eftermiddagen offentliggjort Samsung Galaxy S8 och S8 Plus. Två telefoner som sticker ut från mängden smartphones genom att erbjuda mycket skärmyta på sina framsidor!
Om vi börjar med Samsung Galaxy S8 är det här en mobil med en 5,8 tumsskärm med Quad HD+ - upplösning (1440 x 2960 pixlar), en upplösning som resulterar i en pixeltäthet på 586 pixlar per tum. Precis som tidigare telefoner från Samsung har Galaxy S8 fått en SUPER AMOLED-panel. Om vi tar en titt under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 4/64 GB minne eller 6/128 GB minne. Det ser dock ut som at modellen med 4 GB RAM och 64 GB minne kommer hit.
Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar med bländartalet f/1.7, dessutom kan kameran spela in video i 1000 FPS. Den främre kameran har istället fått en uppösning på 8 megapixlar med bländartalet f/1.7. I övrigt har Galaxy S8 fått en iris-läsare, en fingeravtrycksläsare (monterad på enhetens baksida) och ett 3000 mAh batteri med stöd för snabbladdning. Mobilen kommer med Android 7.0 Nougat från start. Samsung Galaxy S8 kommer finnas tillgänglig i färgerna svart, silver och gray.

Om vi går över till Samsung Galaxy S8+ så är mobilen en förvuxen Galaxy S8. Skillnaden mellan Galaxy S8 och S8+ är att S8 Plus fått en något större 6,2 tumsskärm och ett 3500 mAh batteri istället för det 3000 mAh batteri som Galaxy S8 fått. Alla andra specifikationer är identiska till vanliga Galaxy S8. Samsung Galaxy S8+ kommer bli tillgänglig i samma färger som Galaxy S8, men kosta 8990 kronor istället. Båda modeller har också fått IP68-certificerade konstruktioner! Båda telefoner har också utrustats med Samsungs smarta röstassistent Bixby! 

Mobilerna har precis som många misstänkte fått sina fingeravtrycksläsare placerade till vänster om kamreran, en udda placering enligt mig! Läsaren kommer från svenska Fingerprint Cards! 


Kommentarer

Annons

Fri frakt på alla ordrar över 450 kr!