Fortsätt till huvudinnehåll

Xiaomi offentliggör nya gränssnittet MIUI 9 imorgon bitti

Med MIUI 8.0 medföljde bland annat (äntligen) stöd för svenskt systemspråk. Nu tyder uppgifter på att Xiaomi kommer introducera nästa generations MIUI, version 9.0, under morgondagen. Här är allt du kan behövas veta kring MIUI 9.0!

Det ser ut som att Xiaomi kommer presentera nästa stora steg i företagets gränssnitt MIUI under morgondagen. Enligt uppgifter kommer Xiaomi gjort många förändringar i den nya versionen av MIUI. När en tillverkare skickar med förinstallerade appar går dessa oftast inte att avinstallera. Precis som många andra tillverkare kommer Xiaomi skicka med förinstallerade appar i MIUI 9.0, men dessa ska gå att avinstallera.

MIUI ska också, enligt källor, fått ett läge så att man kan köra två appar sida vid sida på skärmen. I MIUI 8.0 har de telefoner jag testat haft en förkärlek till att blanda svenska och engelska i systemspråk. Jag hoppas Xiaomi fått ordning på det eftersom det i MIUI 8.0 inte är någon större vits att ställa in svenska som systemspråk, då majoriteten av systemgränssnittets text är på engelska. MIUI 9.0 ska också få ett mer aggressivt batterisparläge!   


Bild: vngocvcvan
Källa

Kommentarer