Yotaphone visar upp ny telefon i mars - uppföljaren till telefonen med skärm på bägge sidor är snart här!

Ryska Yotaphone är inte särskilt kända för många i Sverige. Faktum är att man tidigare gjort en riktigt häftig smartphone med dubbla skärmar – en på framsidan och en på baksidan. Nu ser det ut som att man arbetar på en uppföljare till originalet!

Första generationen av Yotaphone presenterades 2012 och var på sin tid en telefon som stack ut från mängden genom att erbjuda en traditionell IPS-panel på framsidan och en e-pappersskärm på baksidan. Sedan dess har det hänt mycket och idag har vi både extraskärmar ovanför de primära skärmarna samt skärmar som sluttar ned längs telefonernas långsidor.

Yotaphone 3 sägs precis som originalet erbjuda en vanlig skärm på framsidan med en e-pappers skärm på baksidan. Om vi kollar till hårdvaran för Yotaphone 3 så sägs telefonen få en främre 5 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar), processorn Snapdragon 801 tillsammans med 2 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran ska ha fått en upplösning på 8 megapixlar medans den främre istället ska ha fått en upplösning på 2,1 megapixlar.

Det blir spännande att se om Yotaphone visar upp Yotaphone 2 den 13e mars då man håller sitt event.  
Bild: techradar 

Kommentarer

Annons

Fri frakt på alla ordrar över 450 kr!