Fortsätt till huvudinnehåll

ZTE presenterar Nubia M2, N2 och M2 Lite

ZTE har under tisdagskvällen offentliggjort Nubia M2, N2 och M2 Lite – tre telefoner i ZTE Nubia:s mellanklass-serie! Här är allt du behöver veta kring telefonerna!

Om vi börjar med ZTE Nubia M2 så är det den mest påkostade av de tre. Nubia M2 erbjuder en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning av AMOLED-typ. Om vi dyker ned under huven hittar vi här processorn Snapdragon 625 med 4 GB RAM med antingen 64 eller 128 GB inbyggt minne, en minneskortsplats finns också tillgänglig. Det speciella med Nubia M2 är kamerorna. På baksidan hittar vi dubbla sensorer med en upplösning på 13 megapixlar vardera med bländartalet f/2.2. Den ena sensorn tar foton i färg medans den sekundära sensorn tar kort i svartvitt – en funktion som förhoppningsvis skapar fina retrofoton! Den främre kameran har också den fått en hög upplösning på 16 megapixlar.

I övrigt hittar vi en fingeravtrycksläsare placerad på framsidan (troligtvis gjord i samarbete med Fingerprint Cards), ett 3630 mAh stort batteri som stödjer snabbladdning genom USB Type C-porten och Android 6.0.1 Marshmallow från start. ZTE meddelar att modellen med 64 GB inbyggt minne kommer kosta 362 euro (3500 kronor) medans modellen med 128 GB inbyggt minne istället kommer kosta 402 euro (3800 kronor).


Bilder: ZTE

ZTE Nubia M2 Lite är precis som namnet antyder en nerbantad variant av M2. Här får kunder en 5,5 tumsskärm med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar), processorn MediaTek Helio P10, antingen med 3/32 GB minne eller 4/64 GB minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 13 megapixlar med bländartalet f/2.2 medans den främre kameran är densamma som i M2. I övrigt hittar vi en fingeravtrycksläsare placerad på telefonens framsida, ett 3000 mAh stort batteri med stöd för snabbladdning och Android 7.0 Nougat förinstallerat.
Telefonen kommer kosta från 241 euro (2300 kronor).


ZTE Nubia M2 LiteZTE Nubia N2 har mycket gemensamt med M2 Lite. Det som skiljer mobilerna åt är framförallt batterikapaciteten då N2 fått ett gigantiskt 5000 mAh batteri, också det med stöd för snabbladdning. Skärmen är 5,5 tum stor och har fått upplösningen 1080 x 1920 pixlar. Mobilen saknar en fingeravtrycksläsare men kommer med Android 6.0 Marshmallow förinstallerat. Nubia N2 kostar 268 euro (2550 kronor) när den släpps den 8e april.


ZTE Nubia N2

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi Mix 2. Många har nog frågat sig hur Xiaomis nya telefon kommer att se ut. Här har ni svaret!
Av bilden nedan att döma kommer telefonen få grymt mycket skärmyta på framsidan, största skärmytan jag någonsin sett i en smartphone. Det ser fortfarande ut som att Mix 2 kommer få lite bezel, men inte alls mycket. Det ser dessutom ut som att Xiaomi valt att "gömma" telefonhögtalaren bakom skärmen.

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

OnePlus kommer inom en snar framtid offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har samtliga huvudspecifikationer läckt ut via en butik. Dessutom avslöjas priset! 

Det står nu klart att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda varianter kommer med 6 GB RAM. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 8 megapixlar.

Det nämns också att telefonen kommer få en främre fingeravtrycksläsare och Dash Charge 2.0. Telefonen kommer kosta 449 dollar, något som motsvarar drygt 4000 kronor just nu.


Källa

Moto presenterar G5S och G5S Plus

Moto har under tisdagen presenterat två nya uppföljare till Moto G5 och G5 Plus. Uppföljarna kallas för Moto G5S och G5S Plus och erbjuder bland annat konstruktioner i aluminium.
Om vi börjar med Moto G5S har den här mobilen utrustats med en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi en Octa-Core processor från Qualcomm som tickar på i 1,4 GHz. Här finner vi också 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel medans den främre fått en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi ett 3000 mAh batteri och en främre fingeravtrycksläsare. G5S har fått en konstruktion som ska kunna tåla regn.
Om vi istället tar en titt på Moto G5S Plus så handlar det mycket om telefonens dubbla 13 MP-kameror som kan fotografera i svartvitt. Det innebär att ena sensorn är en färgsensor medans den andra sensorn är av monokrom-typ. G5S Plus har också fått en något uppgraderad 8 MP-kamera på framsidan som dessutom utrustats med en LED-blixt. Moto h…