Fortsätt till huvudinnehåll

360-video fångas på Moto E4 Plus!

Under gårdagen kunde jag rapportera om att OnLeaks lagt ut en video som visar Moto:s kommande flaggskepp Moto Z2 från varenda vinkel. Under dagen har mellanklassaren Moto E4 Plus fastnat på samma typ av video!

Av videon att döma kommer Moto E4 Plus få en aluminiumkonstruktion i unibody-typ. Det innebär att ramen är gjord i detta material tillsammans med baksidan. På baksidan kommer Moto E4 Plus få en kamera med tillhörande LED-blixt. Här hittar vi också en högtalare. På framsidan ser det ut som att Moto E4 Plus kommer få en icke-fysisk hemknapp, en hemknapp som troligtvis också agerar fingeravtrycksläsare. Telefonen verkar också få en främre LED-blixt för perfekta selfies!

På mobilens högra långsida kommer vi hitta volymknapparna samt av/på – knappen. På den vänstra långsidan finner vi ingenting. På mobilens undersida sitter laddkontakten (micro-USB) tillsammans med en mikrofon. På telefonens ovansida finner vi endast ett 3,5 mm jack för hörlurar.  Mobilen sägs mäta 9,3 mm och rymma ett 5000 mAh stort batteri!