Fortsätt till huvudinnehåll

Fler bilder på Xiaomi Mi 6 - saknar ett hörlursuttag

Xiaomi kommer nu på onsdag presentera företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi 6. Nu har bilder påträffats på telefonen. Bilder som antyder att Mi 6 kommer sakna en hörlurskontakt.

Dagens bilder visar Mi 6 från många vinklar. Om vi börjar med att ta en titt på telefonens framsida ser vi att Mi 6 kommer få en knapp under skärmen. Det återstår däremot att se om det är en fysisk sådan. Knappen ska också fått en fingeravtryckssensor interagerat. På baksidan ser vi de dubbla kamerorna. Det ser ut som att Xiaomi sneglat på Huawei när man konstruerat baksidan på Mi 6 då den är ytterst lite förhöjd för att sedan slutta ned längs telefonens alla fyra sidor. Materialet som Xiaomi använder sig av är glas.

På undersidan sitter USB Type C-kontakten med två högtalargrillar. På toppen av mobilen har Xiaomi valt att placera ett IR-öga och en mikrofon. Det verkar alltså som att Mi 6 kommer sakna ett vanligt hörlursuttag. Bilder: GizmoChina

Kommentarer

  1. Tycker det är synd att många tillverkare slutar med hörlursuttag, helt onödigt enligt mig.

    SvaraRadera
  2. Jo, men det kommer tyvärr bli standard för de allra flesta tillverkare. Vi är påväg mot den trådlösa generationen!

    SvaraRadera
  3. Nej tack! Om Xiaomi ska kunna övertyga mig behöver dem har större screen-to-body ratio I Mi 6!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Krönika: varför släpper Apple tre nya smartphones i år?

I tisdags presenterade Apple tre nya mobiltelefoner - iPhone 8, 8 Plus och X. En supermodern smartphone och två andra med bezels som Androidtelefoner från typ 2014. Så den stora frågan är: varför? 

iPhone X är supercool på alla sätt och vis, superprestanda, en riktigt häftig design och två riktigt bra huvudkameror tror jag kommer ta den här modellen långt. Men samtidigt verkar det inte som att Apple kan hoppa i nya kläder. Självklart presenterade man iPhone 8 och 8 Plus på eventet, två telefoner som är nästintill identiska sina föregångare - både på ut- och insidan. Två telefoner som börjas säljas nästa fredag och som från och med idag fortfarande går att få tag på.

Vilka kommer egentligen skaffa iPhone 8 eller 8 Plus när iPhone X har större skärm än iPhone 8 Plus men i samma storlek som iPhone 8? Det tror inte jag är många då de allra flesta bespetsat sig på att införskaffa en iPhone X. Det Apple antagligen inte har tänkt på är att det kommer bli enormt många som kommer vilja köpa en…

Pressbilder på Nokia 2

HMD Global kommer inom kort offentliggöra budgetmobilen Nokia 2. Nu har telefonen fastnat på en bild som visar att mobilen kommer bli tillgänglig i minst två kulörer. 

av bilderna nedan att döma kommer Nokia 2 bli tillgänglig i två udda färgkombinationer. Ena modellen kommer få en svart framsida med vit baksida medans den andra modellen kommer få en vit framsida med en svart baksida. Nokia 2 förväntas erbjuda en 4,7 tumsskärm med HD-upplösning. Under huven sägs mobilen erbjuda processorn Snapdragon 212 tillsammans med 1 GB RAM och 8 GB inbyggt minne. Den bakre kameran ska enligt utsago fått upplösningen 8 megapixel medans den främre kameran ska ha fått upplösningen 5 megapixel.


Källa

iPhone Edition läcker ut på video - jag listar alla specifikationer

Apple kommer om bara några timmar offentliggöra tre nya iPhones, iPhone 8, 8 Plus och Edition. Nu ser det ut som att den dyraste av dom tre, iPhone Edition, läckt ut i en nio sekunder lång video. 

Det är sedan tidigare klart att telefonen utrustats med en 5,8 tumsskärm (Full HD-upplösning) tillsammans med en OLED-panel. Under huven kommer vi hitta processorn A11 tillsammans med 3 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla 12 MP-sensorer och på framsidan finns en 7 MP-sensor tillsammans med en iris-scanner.

I övrigt kommer iPhone Edition få trådlös laddning, IP68-klassning och iOS 11 direkt från start.