Fortsätt till huvudinnehåll

Första batteritestet på Samsung Galaxy S8 Plus ute nu!

Samsung presenterade förra onsdagen Samsung Galaxy S8 och S8 Plus. Två telefoner som har små batterier för sina respektive skärmstorlekar. Nu har det första batteritestet på Samsung Galaxy S8 Plus dykt upp på nätet!


Bilder: PhoneArena

En av Samsung Galaxy S8 Plus största akilleshälar är telefonens batteristorlek – i alla fall på pappret. Nu har PhoneArena publicerat ett batteritest på telefonen, ett batteritest som visar hur Galaxy S8 Plus står sig mot sina närmsta konkurrenter. Samsung Galaxy S8 och S8 Plus kommer Full HD-upplösning direkt ur boxen, och det är med den upplösningen PhoneArena kört batteritestet.

Batteritestet visar att Samsung Galaxy S8 Plus har ett batteri som klarade av att användas i åtta timmar utan att dö. PhoneArena hade då ställt in ljusstyrkan på 200 nits (under hälften av vad telefonen klarar av att dras upp till). Detta kan exempelvis jämföras med Apple iPhone 7 Plus som får ut 9 timmars screen-on-time och Huawei P10 som får ut 7 timmar och 42 minuter.

Jag trodde inte Samsung Galaxy S8 Plus skulle ha såhär bra batteritid, men Samsung har säkerligen arbetat hårt på att anpassa det nya gränssnittet Al efter 3500 mAh batteriet Galaxy S8 Plus fått. 
Kommentarer