Fortsätt till huvudinnehåll

Här är Elephone P8 Mini - äntligen en liten smartphone med bra hårdvara på g!

En ny smartphone vid namn Elephone P8 Mini har under gårdagen dykt upp på nätet. Det speciella med telefonen är att den kommer erbjuda riktigt schyssta specifikationer i en någorlunda liten förpackning!  


Det ser ut som att Elephone P8 Mini kommer finnas tillgänglig i färgerna svart, rött och blått. På baksidan ser vi att mobilen kommer få dubbla kameror med tillhörande LED-blixt. Under kameran kommer mobilen också få en rund fingeravtrycksläsare. På framsidan ser vi istället att telefonen kommer få tre touchknappar under displayen.

Elephone P8 Mini sägs få en 5 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). Under huven hittar vi processorn MediaTek MT6750 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Den primära bakre kameran har fått upplösningen 16 megapixlar medans den sekundära kameran fått upplösningen 3 megapixlar. Antagligen kan dessa kameror tillsammans bilda en oskarp bakgrund mot ett motiv! Den främre kameran har istället fått en upplösning på 16 megapixlar. Det är ännu oklart när Elephone kommer offentliggöra mobilen.

Bilder: Gizmochina 
Källa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Krönika: varför släpper Apple tre nya smartphones i år?

I tisdags presenterade Apple tre nya mobiltelefoner - iPhone 8, 8 Plus och X. En supermodern smartphone och två andra med bezels som Androidtelefoner från typ 2014. Så den stora frågan är: varför? 

iPhone X är supercool på alla sätt och vis, superprestanda, en riktigt häftig design och två riktigt bra huvudkameror tror jag kommer ta den här modellen långt. Men samtidigt verkar det inte som att Apple kan hoppa i nya kläder. Självklart presenterade man iPhone 8 och 8 Plus på eventet, två telefoner som är nästintill identiska sina föregångare - både på ut- och insidan. Två telefoner som börjas säljas nästa fredag och som från och med idag fortfarande går att få tag på.

Vilka kommer egentligen skaffa iPhone 8 eller 8 Plus när iPhone X har större skärm än iPhone 8 Plus men i samma storlek som iPhone 8? Det tror inte jag är många då de allra flesta bespetsat sig på att införskaffa en iPhone X. Det Apple antagligen inte har tänkt på är att det kommer bli enormt många som kommer vilja köpa en…

Pressbilder på Nokia 2

HMD Global kommer inom kort offentliggöra budgetmobilen Nokia 2. Nu har telefonen fastnat på en bild som visar att mobilen kommer bli tillgänglig i minst två kulörer. 

av bilderna nedan att döma kommer Nokia 2 bli tillgänglig i två udda färgkombinationer. Ena modellen kommer få en svart framsida med vit baksida medans den andra modellen kommer få en vit framsida med en svart baksida. Nokia 2 förväntas erbjuda en 4,7 tumsskärm med HD-upplösning. Under huven sägs mobilen erbjuda processorn Snapdragon 212 tillsammans med 1 GB RAM och 8 GB inbyggt minne. Den bakre kameran ska enligt utsago fått upplösningen 8 megapixel medans den främre kameran ska ha fått upplösningen 5 megapixel.


Källa

iPhone Edition läcker ut på video - jag listar alla specifikationer

Apple kommer om bara några timmar offentliggöra tre nya iPhones, iPhone 8, 8 Plus och Edition. Nu ser det ut som att den dyraste av dom tre, iPhone Edition, läckt ut i en nio sekunder lång video. 

Det är sedan tidigare klart att telefonen utrustats med en 5,8 tumsskärm (Full HD-upplösning) tillsammans med en OLED-panel. Under huven kommer vi hitta processorn A11 tillsammans med 3 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla 12 MP-sensorer och på framsidan finns en 7 MP-sensor tillsammans med en iris-scanner.

I övrigt kommer iPhone Edition få trådlös laddning, IP68-klassning och iOS 11 direkt från start.