Fortsätt till huvudinnehåll

Huawei offentliggör Enjoy 7 Plus - har en fingeravtrycksläsare som låser upp mobilen på 0,2 sekunder!

För ett antal veckor sedan offentliggjordes Huawei Enjoy 7. Nu har Huawei presenterat en ny variant av mobilen med en något större skärm och mer kraftfull prestanda. Här är allt du behöver veta om Enjoy 7 Plus!

Telefonen har fått en 5,5 tumsskärm med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar) tillsammans med en IPS-panel. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 435 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre fått en upplösning på 8 megapixlar.

Huawei Enjoy 7 Plus har fått en fingeravtrycksläsare från svenska Fingerprint Cards som ska kunna låsa upp mobilen på blott 0,2 sekunder! Telefonen har också fått ett väl tilltaget batteri på 4000 mAh.

Telefonen kommer med Android 7.1 Nougat tillsammans med tillverkarens egna gränssnitt EMUI 5.1 från start. Enjoy 7 Plus har liksom Enjoy 7 fått en Always On-display! Telefonen kostar i skrivande stund 247 dollar (2 223 svenska kronor) i Kina. Det är oklart om Enjoy 7 Plus kommer till Sverige.  

Diskutera mer om Huawei Enjoy 7 Plus i den nystartade forumdelen.

Bild: Huawei 

Populära inlägg i den här bloggen

Krönika: varför släpper Apple tre nya smartphones i år?

I tisdags presenterade Apple tre nya mobiltelefoner - iPhone 8, 8 Plus och X. En supermodern smartphone och två andra med bezels som Androidtelefoner från typ 2014. Så den stora frågan är: varför? 

iPhone X är supercool på alla sätt och vis, superprestanda, en riktigt häftig design och två riktigt bra huvudkameror tror jag kommer ta den här modellen långt. Men samtidigt verkar det inte som att Apple kan hoppa i nya kläder. Självklart presenterade man iPhone 8 och 8 Plus på eventet, två telefoner som är nästintill identiska sina föregångare - både på ut- och insidan. Två telefoner som börjas säljas nästa fredag och som från och med idag fortfarande går att få tag på.

Vilka kommer egentligen skaffa iPhone 8 eller 8 Plus när iPhone X har större skärm än iPhone 8 Plus men i samma storlek som iPhone 8? Det tror inte jag är många då de allra flesta bespetsat sig på att införskaffa en iPhone X. Det Apple antagligen inte har tänkt på är att det kommer bli enormt många som kommer vilja köpa en…

Pressbilder på Nokia 2

HMD Global kommer inom kort offentliggöra budgetmobilen Nokia 2. Nu har telefonen fastnat på en bild som visar att mobilen kommer bli tillgänglig i minst två kulörer. 

av bilderna nedan att döma kommer Nokia 2 bli tillgänglig i två udda färgkombinationer. Ena modellen kommer få en svart framsida med vit baksida medans den andra modellen kommer få en vit framsida med en svart baksida. Nokia 2 förväntas erbjuda en 4,7 tumsskärm med HD-upplösning. Under huven sägs mobilen erbjuda processorn Snapdragon 212 tillsammans med 1 GB RAM och 8 GB inbyggt minne. Den bakre kameran ska enligt utsago fått upplösningen 8 megapixel medans den främre kameran ska ha fått upplösningen 5 megapixel.


Källa

iPhone Edition läcker ut på video - jag listar alla specifikationer

Apple kommer om bara några timmar offentliggöra tre nya iPhones, iPhone 8, 8 Plus och Edition. Nu ser det ut som att den dyraste av dom tre, iPhone Edition, läckt ut i en nio sekunder lång video. 

Det är sedan tidigare klart att telefonen utrustats med en 5,8 tumsskärm (Full HD-upplösning) tillsammans med en OLED-panel. Under huven kommer vi hitta processorn A11 tillsammans med 3 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla 12 MP-sensorer och på framsidan finns en 7 MP-sensor tillsammans med en iris-scanner.

I övrigt kommer iPhone Edition få trådlös laddning, IP68-klassning och iOS 11 direkt från start.