Meizu presenterar E2!

Kinesiska Meizu har under dagen offentliggjort nya mellanklass-mobilen Meizu E2 – en smartphone som Meizu endast kommer sälja i Kina. Här är samtliga specifikationer för telefonen!

Meizu E2 har fått en konstruktion av unibody-typ som löper längs telefonens ram och baksida. På framsidan skyddas telefonen istället av tåligt GorillaGlas. Meizu E2 har fått en 5,5 tums stor skärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). Under huven hittar vi processorn MediaTek Helio X20, antingen med 3/32 GB minne eller med 4/64 GB minne. Om man vill finns det också möjlighet att utöka minnet med ett minneskort.

Den bakre kameran har fått en upplösning på 13 megapixlar med fyra fotolampor som är placerade i antennlinjen. Den främre kameran har istället fått upplösningen 8 megapixlar. Båda kameror har fått bländartalet f/2.0. I övrigt har mobilen fått ett 3400 mAh stort batteri, en fingeravtrycksläsare placerad i hemknappen och Android 6.0 Marshmallow från start. Telefonen bli endast tillgänglig i Kina till en början. 


Bild: Meizu 

Populära inlägg i den här bloggen

OnePlus presenterar 5T - häng med från TV-soffan här!

Krönika: Apple har lyckats riktigt bra med iPhone X - bästa telefonen jag någonsin testat!

OnePlus 5T läcker ut på 5 minuter lång unboxingvideo