Samsung jobbar på Galaxy S8 Active!

Samsung presenterade nyligen Samsung Galaxy S8 och S8 Plus, vilket är tillverkarens två nya flaggskeppstelefoner. Nu ser det ut som att Samsung arbetar på en Active-variant av Galaxy S8!

Till skillnad från Samsung Galaxy S8 och S8 Plus tror jag att S8 Active kommer släppas i en version. Jag tror att S8 Active kommer få en 5,8 tumsskärm med samma upplösning som både S8 och S8 Plus fått. Insidan tror jag kommer vara identisk på S8 Active till den insida Galaxy S8 och S8 Plus fått. Jag tror istället att Samsung Galaxy S8 Active får något större döytor runt sin display för att kunna skyddas mot eventuella tapp. Dessutom tror jag att S8 Active kommer vara byggd i gummi för att just tåla att få stryk.

Bild: Samsung

Populära inlägg i den här bloggen

OnePlus presenterar 5T - häng med från TV-soffan här!

Samsung kommer fortsätta med sitt kylningssystem i kommande smartphones

Kinesisk tillverkare kan ha telefon på gång med 100% display på framsidan