Fortsätt till huvudinnehåll

Snart kommer Samsung Galaxy S8 Plus med 6 GB RAM och 128 GB minne!

Samsung presenterade i onsdags sina nya flaggskepp Samsung Galaxy S8 och S8 Plus. Båda modeller har 4 GB RAM med 64 GB inbyggt minne. Nu ser det ut som att en ny variant av S8 Plus med 6 GB RAM med 128 GB minne är nära!

Det sades inför lanseringen av Samsung Galaxy S8 och S8 Plus att Plus-modellen skulle komma i två varianter; antingen med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne eller med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Samsung har hittills presenterat Galaxy S8 Plus i konfigurationen 4/64 GB minne. Nu verkar det som att Samsung är nära att släppa en förbättrad variant av S8 Plus med just 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Dessa uppgifter kommer inte som ett bakslag eftersom flera av Samsungs konkurrenter använder 6 GB RAM i deras high-end telefoner. Dessutom kommer den nya varianten av Galaxy S8 Plus använda Samsung hemmabygge Exynos 8895!

Bortsett från en annan prestanda ska den nya varianten av Samsung Galaxy S8 Plus vara identisk till den S8 Plus Samsung presenterade i onsdags. Dessvärre verkar det som att 6/128 GB varianten av telefonen endast blir tillgänglig i Korea. Eventuellt realisedatum ännu oklart.

Bild: Samsung 

Kommentarer